Igaz, hogy férfiak csak olyan nőkkel barátkoznak vagy érdeklődnek akik tetszenek neki, ha ronda lenne vagy nem tetszene neki rá se írna, nem is keresné?
Figyelt kérdés
Mármint itt csak sima barátságra gondolok.2023. aug. 22. 22:28
2/10 A kérdező kommentje:
Rá írnátok egy ronda lányra is, barátkozás céljából?
2023. aug. 22. 22:39
3/10 anonim válasza:
Akkor ronda valaki egy másik ember számára, ha nem szimpatikus. Attól, hogy nem szépségideál, még nem ronda. Ilyen értelemben azzal barátkoznak az emberek, aki tetszik nekik valamilyen szinten.
4/10 anonim válasza:
"Ráírnátok" Alapból nem ismerkedem neten.
5/10 A kérdező kommentje:
#3 Én is így gondolom, hogy ahhoz, hogy egy pasi barátkozás céljából rá írjon egy nőre, oda azért valamennyire csak tetszenie kell egy pasinak.
2023. aug. 23. 07:04
6/10 anonim válasza:
Nem igaz. Egyébként rá nem írnék senkire semmilyen formában. Nem barátkozom a neten. A valóságban sem nagyon, de teljesen hidegen hagy, hogy ki hogy néz ki és mi a neme az emberi kapcsolataimban
7/10 anonim válasza:
"#3 Én is így gondolom, hogy ahhoz, hogy egy pasi barátkozás céljából rá írjon egy nőre, oda azért valamennyire csak tetszenie kell egy pasinak."
Igen, ráadásul ha úgy akarja a barátkozást kezdeni, hogy ráír, akkor méginkább valószínű, hogy tetszik neki.
9/10 anonim válasza:
Velem kezdeményezett több lány is beszélgetést, pedig ronda vagyok. Én is azt gondoltam, hogy ilyen nincsen, pedig van... Mondjuk csak a suliban dumáltunk órák előtt, és akkor sem mindig. Tehát nem barátkoztunk össze.
Igaz ebben a történetben fordítva vannak a nemek. Remélem segített azért a válaszom.
10/10 anonim válasza:
Két nő baratom van és csak az egyik néz ki normálisan. Szóval esetemben nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!