Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A férfiak csak nőkkel barátkoz...

A férfiak csak nőkkel barátkoznak?

Figyelt kérdés
Amint kiderül, hogy férfi vagyok, szinte mindig vége.
2024. márc. 2. 19:33
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
8: Nem kell elmondani, főleg nem az elején. Mivel nem szex lesz a cél (szerintem), így tulajdonképpen lényegtelen, hogy meleg vagy. Ha mindenképp el akarod mondani, azt csak később tedd meg, amikor már jól kiismerted, hogy hogyan fogadná.
2024. márc. 2. 20:35
 12/48 anonim válasza:
A való életben lehet, hogy barátkoznak egymással a férfiak, pl. munkahely, baráti társaság, stb. Neten nem hiszem, hogy jellemző volna ez, ahogy a nők is férfit keresnek, többségében párkapcsolat céljából. Igazán érett felnőttek azért már hogy úgy mondjam kinőttek a barátkozásból, ez inkább a fiatal évek sajátossága. Van, aki nyitott ilyesmire, de szerintem csak kis százalékban.
2024. márc. 2. 20:36
 13/48 anonim válasza:

Sorstársak vagyunk a 8-assal. Én is elmondom,de hozzátéve,hogy tényleg csak barátkozás,semmi testiség.Na, ekkor offolnak a férfiak.

# 6

2024. márc. 2. 20:39
 14/48 A kérdező kommentje:

10, 12: Jól leírtátok, tényleg ez lehet a gond az online barátkozással. Talán egy hobbihoz kapcsolódó FB-csoportban sikeresebb lehetnék, ott legalább már lenne egy közös téma. Megpróbálom. :o)

13: Ne add fel te sem, csak ugyanazt tanácsolom, mint a 8-asnak, ne mondd el az elején, hogy meleg vagy. Nem is feltétlenül kell tudnia az illetőnek, de ha mindenképp el akarod mondani, csak később tedd.

2024. márc. 2. 20:52
 15/48 anonim válasza:

Természetesen nem. De nyilván ez a kérdés is túlmutat önmagán. Mindazonáltal, azt hiszem, át tudom érezni. Férfi létemre én (is) férfiakkal barátkoznék, és mivel meleg vagyok, ez óhatatlanul meg is haladná a barátságot. (Vagyis az ok-okozat fordítva volt, amikor kialakult, de mindegy.)

Most a te esetedben két dolog lehetséges. Vagy olyan vagy, mint én – akkor vállald fel és tedd világossá a szándékodat. Ha viszont nem, akkor a spontán barátkozási szándék valóban félreérthető a magamfajták miatt. Egyszerűen tarts kapcsolatot azokkal, akik a munkádból, érdeklődési körödből stb. kifolyólag a környezetedben vannak. Akivel egy hullámhosszon vagy, azzal kialakul a barátság magától. Nem úgy megy, mint általános iskola első osztályában, hogy odamegyek valakihez: "leszünk barátok?"

2024. márc. 2. 20:52
 16/48 A kérdező kommentje:
Nincsenek munkatársaim (legalábbis élőben), mert távmunkában dolgozok, így ez a része nálam nem működik. Ezért szeretnék online barátkozni, csak felnőttként ez sajnos nem egyszerű.
2024. márc. 2. 21:01
 17/48 anonim válasza:
"Biztos, hogy jó helyen dolgozik?" Amúgy én is távmunkázom, mégis vannak emberi kapcsolataim, van akivel egész jóban vagyok. Sőt, találkozhatnék is velük, ha akarnék.
2024. márc. 2. 21:04
 18/48 anonim válasza:
Mármint, a munkatársaimmal vannak emberi kapcsolataim.
2024. márc. 2. 21:05
 19/48 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogyan. :o)
2024. márc. 2. 21:11
 20/48 anonim válasza:

Hogyhogy hogyan? Nálatok nincs semmilyen munkával kapcsolatos kommunikáció? Vagy ha van, mindenki fapofával írja/mondja? Nálunk átjön, hogy ki szimpatikus, kivel jár egy rugóra az agyunk. Aztán azokkal privátban is szót váltunk, ha más nem, céges dolgokról. Aztán, sosincs személyes találkozás, ahol tovább lehet vinni ezeket a kapcsolatokat?

Ha van lehetőség, de nem élsz vele, a te készülékedben van a hiba. Máskülönben viszont tényleg lehet, hogy más, személyesebb közegben kellene dolgoznod.

2024. márc. 2. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!