Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek mi a tapasztalata...

Kinek mi a tapasztalata arról, hogy egy kollégiumszobában egybetesznek egy sráccal, aki először látszólag jóban van veled, de pár hónappal később azt mondja neked, hogy át fogok menni holnap egy másik szobába, mert a szaktársaimmal akarok lenni?

Figyelt kérdés
Várom mindenki tapasztalatát és véleményét ezzel kapcsolatban, mert ez már a 2. hasonló alkalmam, hogy ilyen megtörtént velem.

febr. 27. 23:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam introveltált típusú személy. Próbálok mindenki felé nyitni, csak sokat kell készülni az egyetemre, így sajna nem jut annyi idő a többiekre.

A 8-asnak van igaza sajnos. Mindent be akarok vetni az ellen, hogy ne tudják meg a haverjaim, hogy kettős érzelmeim vannak. Én a fiúk iránti érzelmeimet csak plátói szerelemnek szoktam nevezni. Apahiány miatt alakulnak ki. Ez ellen harcolok már 12 éve sikertelenül. Teljesen hetero akarok lenni.

Remélem senkit sem sértettem meg a jelenlegi nemi identitásommal kapcsolatban. Az nem az én hibám, hogy apám soha nem foglalkozott velem gyerekként.

febr. 28. 13:33
 12/17 A kérdező kommentje:
A haverjaim közül senki sem tudja ezt. Félek, hogy egyszer rá fognak jönni.
febr. 28. 13:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Már az is gáz volt a részemről, amikor az előző csajom lemelegezett úgy, hogy nem mondtam meg neki.
febr. 28. 13:41
 14/17 anonim válasza:
Nem azé lettél homar mer apad nem foglalkozott veled
febr. 28. 13:54
 15/17 anonim válasza:
Pufi vagy
márc. 1. 02:34
 16/17 Meleg3 válasza:
Nem voltál az esete.
márc. 1. 18:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Az biztos. Nem is akarnák olyan lenni, mint ő.
márc. 2. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!