Versenyzővagyok kérdése:
Gombaszedő vagy erdőjàró fiatalok vannak még?
Figyelt kérdés
febr. 18. 08:28
1/12 anonim válasza:
Párom pl. ilyen, igen, mondjuk fiatalnak nem tudom, mennyire nevezhető a maga 35 évével.
febr. 18. 08:47
2/12 anonim válasza:
persze. 22/f és gyűjtöm a gombát sokszor, főleg a Vértesben + Gerecsében
febr. 18. 08:56
3/12 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt szedtem gombát, aztán a vizsgálónál kiderült, hogy ez nem fogyasztható (őzlábra hasonlított, de elviekben ettől hasmenést kap az ember), így a nagy örömből nagy szomorúság lett :D Aztán később sikerült jókat összegyűjteni, de a család nem ujjongott az erdő gyümölcséért, különkonyha nem megoldott, így végül sohasem mentem többet... Ennek már 5-6 éve lehet, 22 éves vagyok.
Arról nem is beszélve, hogy ez az erdő picit messze van, így kicsit visszásnak éreztem elkocsikázni, hogy az erdőből szedjek az asztalra.
Ami jármű nélkül is elérhető azok szántóföldek, ott heti többször megfordulok, ha tehetem azért elmegyek kirándulni messzebbre is...
febr. 18. 09:29
4/12 anonim válasza:
Vannak még
febr. 18. 09:44
5/12 anonim válasza:
Természetjáró vagyok, de sosem szedtem gombát.
febr. 18. 09:44
6/12 anonim válasza:
Én csak fogyasztom a gombát, az is megteszi? Mondhatni gombázok.
febr. 18. 11:12
7/12 anonim válasza:
Én is rendszeresen járom erdőt, sokat gombázok, ha megfelelő az időjárás hozzá és szeretek természetben lenni. Nyugat-Magyarország
febr. 18. 15:05
8/12 anonim válasza:
Én nem szoktam gombákat keresni de túrázni szeretek, csak nincs kivel :( 16/f
febr. 18. 19:54
9/12 anonim válasza:
#8 te merre laksz?
febr. 18. 21:05
10/12 anonim válasza:
8as vagyok, Miskolcon
febr. 18. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!