Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt mindenki csakis írásban...

Itt mindenki csakis írásban barátkozna?

Figyelt kérdés
A szóbeli beszélgetést már senki nem meri vállalni?

febr. 18. 00:56
1 2
 1/20 anonim válasza:
Sokaknak az anonimitás ad egyfajta biztonságérzetet.
febr. 18. 01:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Az anonimitása ugyanúgy meg tud maradni. Inkább más oka lehet.
febr. 18. 01:07
 3/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül "merés" kérdése. Egyszerűen ez nem társkereső, elég sokan vagyunk itt olyanok, akik nem ismerkedni járunk ide. Pár levél még belefér, de ennél több energiát én például nem szánnék itteni ismeretségre.
febr. 18. 01:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem társ/párkeresésre vonatkozott a kérdésem, csak a barátkozásra. S a leírt esetben még a fárasztó levélírásokhoz sem kellene energia. Leszámitva a kapcsolatfelvételi levelet. Nekem inkább lustaságnak tűnik . :/
febr. 18. 01:47
 5/20 A kérdező kommentje:
Persze csak a 'tovább vitt' verziókra gondolok, nem azokra ahol alapból úgy indulnak, hogy elve nincs is szándék a kilépésre a gyakoriról.
febr. 18. 01:58
 6/20 anonim válasza:
Csak is lovon.
febr. 18. 03:27
 7/20 anonim válasza:
Általában igen, mert a valóság nagy csalódást tud okozni mind2 félnek.
febr. 18. 06:31
 8/20 anonim válasza:

jó kérdés én is csak két fényképet meg három mondatot szeretnék váltani társkeresőn de ez sem engedélyezett

Persze a reklám az nekik megy ugye ha nézem a társkeresőt ki van ez találva

febr. 18. 07:24
 9/20 Gál Gábor 2024 válasza:

Élőben macerás. Időt kell rá szánni, szervezni... stb.

Írásban bárhol, bármikor tudok válaszolni, amikor épp van időm.

febr. 18. 07:28
 10/20 anonim válasza:
Én egy idő után biztos átmennék instára vagy ilyenek.De az elején azért jó az anonimitás védelme.nekem semmi rejtegetnivalóm nincs.Igaz én már a "nem menő"évjárathoz tartozók
febr. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!