Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt mindenki csakis írásban...

Itt mindenki csakis írásban barátkozna?

Figyelt kérdés
A szóbeli beszélgetést már senki nem meri vállalni?

febr. 18. 00:56
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én pl külföldön élek így leginkább ez jöhet szóba
febr. 18. 16:02
 12/20 anonim válasza:
Nem, én pont utálom ezt az órákig üzengetünk egymásnak játékot, ha nekem szimpatikus volna valaki, én biztos szeretnék beszélgetni vele telefonon, sokkal egyszerűbb, ha ismerkedni akarsz, legalábbis szerintem.
febr. 18. 17:11
 13/20 A kérdező kommentje:

#11 külföld sem akadály már az élőszavas csevegésre. ;)

#12 Igen , hasonlóan gondolkozom én is.

febr. 18. 20:53
 14/20 anonim válasza:

Egyetértek a 3-as hozzászólással,valóban nem a merészség hiánya miatt..nem társkeresőzni szeretnék,hanem barátkozni,levelezgetni.

Nem az a végcélom,hogy személyes találkozó legyen,hanem csakis netes beszélgetés,ezért elhagyható a szóbeli beszélgetés.De kinek mi a fontosabb,ki mit szeretne,ki milyen céllal van itt az oldalon.:)

febr. 19. 17:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Virtuális barátságot találni, az talán a legegyszerűbb. Bár az nekem kevés. De igen, mindenki mást szeretne és más-más céllal így ez is érthető.
febr. 20. 19:48
 16/20 anonim válasza:
én is be szoktam ezt dobni, de meg szoktak tőle ijedni.
febr. 21. 00:47
 17/20 anonim válasza:
Hát én biztos pár üzenet után találkoznék is, ha meg van az öszhang, bár félénk vagyok nagyon, így az elején tuti kukabenkó lennék.
febr. 22. 22:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Kiegészítésként a kérdéshez:

a "szóbeli beszélgetés" alatt inkább a telefonos (hang)híváson keresztüli élő beszélgetésre gondolok.

A személyes élő beszélgetés (amikor ott áll előtted a másik)

az már túl magas szint (itt) . :/ :)

febr. 23. 21:35
 19/20 anonim válasza:
Na én meg pont a telefonos csevegést utálom. Az számomra csak egy ügyintézési eszköz. Számomra nem elegendően több, mint az írásos kommunikáció. A személyes találkozók meg azért nem szoktak összejönni, mert vagy nem elég szimpatikus az illető, vagy túl messze van.
márc. 2. 19:32
 20/20 anonim válasza:
Igen, én kifejezetten netes barátot keresek. De elég nehéz, hogy 2-3 alap levél után mindenki lelép. :D
márc. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!