Mit gondoltok az internetes barátkozásrol?
Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 21:49
11/13 NTBS válasza:
Nem könnyű feladat, de lehet.
Itt is vannak értékes emberek.
2024. jan. 23. 14:00
12/13 anonim válasza:
Lehet persze,de tény,hogy nem egyszerű.
Türelem,idő és kitartás kell itt is,mint általában mindenben!
2024. jan. 28. 13:49
13/13 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy talán azonos/hasonló érdeklődési kör alapján lehetséges, kb.15 évvel ezelőtt én is ismerkedtem így, még az iwiw és a myvip fénykorában. Azonban ezek az ismerettségek idővel feledésbe mentek. Nem tudom, jól van-e ez így, de talán a fizikai valóságban is jellemző, hogy az ember életének, sorsának haladásával a régi ismeretségek, barátságok elvesznek és helyükbe újak lépnek vagy egyszerűen a család jórészt elvonja az erre irányuló figyelmet. Aztán volt egy "elszalasztott" internetes lehetőségem is. Aki emlékszik még a Honfoglaló c. tudományos játékra, ott lehetett témakört választani, és játék közben a partnerekkel chatelni. Egy alkalommal, egy nagyon értelmes, barátságos féllel beszélgettem ott, még felsőbb matematikai és fizikai ismeretanyagok is előkerültek, igencsak releváns szempontot képviselve az akkor még egyetemi éveim előtt állva. Bánom néha még ma is, hogy nem voltam elég bátor a felajánlott megismerkedési lehetőség elfogadására vonatkozóan. Na mindegy, ez már a múlt, előre kell menni nem hátra. Annyi bizonyos, hogy hosszútávú, akár több évtizedes igaz barátságot nehéz kialakítani, ugyanakkor azt is gondolom hogy ennek hiánya az embert lelkileg szegényebbé teszi.
2024. jan. 31. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!