1/7 anonim válasza:
Itt irkálok rá emberekre és 10-ből 1, ha válaszol... ő is eltűnik 1-5 üzenet után. :D
2023. márc. 24. 13:05
2/7 anonim válasza:
Ha valaki jelzi hogy barátkozna jelentkezem, aztán lesz ami lesz.
2023. márc. 24. 14:21
3/7 anonim válasza:
Én már évekkel ezelőtt feladtam ezt a barátkozósdit. Hiszen ki a fene ismerkedne egy depressziós, testképzavaros, torzszülöttel, aki már vén trotty, ráadásul még torzszülöt is.
2023. márc. 24. 15:33
4/7 anonim válasza:
irni kell annak, akirol ugy erzed, felkeltette valamivel a kivancsisagodat, hasonlo erdeklodesi kor, temak, ilyesmi, ezeket jol lehet targyalni, a tobbi mar megy magatol
2023. márc. 24. 15:41
5/7 anonim válasza:
Max. csak itt igyekszem.
2023. márc. 24. 16:19
6/7 anonim válasza:
korod, f/l?
2023. márc. 24. 16:25
7/7 anonim válasza:
Elég nehezen. Gyakran feleslegesnek találom az értelmetlen szócséplést.
Próbálok bízni abban, hogy a hétköznapi életben megint "belebotlok" valakibe valamilyen módon.
Éppen most vagyok szakítófélben Valakivel, akivel még nem túl régen "összesodródtunk". Alig pár hónap Édes-Kettes Randizások...
Elkértem a telefonszámát, mert gondoltam, hogy miért ne barátkozhatnánk? (TÉNYLEG CSAK EBBŐL A CÉLBÓL!) Szimpatikusnak tűnt.
Nem tudok megbízni az illetőben, aki folyamatosan visszatér az exéhez mindenféle mondvacsinált indokkal.
Ráadásul tudja, hogy ugyanolyan krízishelyzetben veszteglek hosszabb ideje, mint a másik hölgy.
2023. márc. 25. 05:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!