Akadna itt egy olyan kedves lány vagy fiú, nő vagy férfi, aki beszélgetne egy 23 éves vak sráccal és segítene neki? Többi lent
Figyelt kérdés
Segítség alatt azt értem, hogyha jobban megismertük egymást, pl képek tartalmát leírni, véleményt mondani, ilyesmi. Illetve lelki segítséget is nyújthatnánk egymásnak tanácsokkal, egymás meghallgatásával a beszélgetés során. A feltétel csak annyi, hogy légy nagyon nyitott és elfogadó2024. jan. 16. 19:14
41/41 anonim válasza:
Egyébként telefonon is tudnak írni, sőt én már láttam kifejezetten hallásra alapuló játék programot is (nagyon durván elvertek benne).
2024. jan. 19. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!