Akadna itt egy olyan kedves lány vagy fiú, nő vagy férfi, aki beszélgetne egy 23 éves vak sráccal és segítene neki? Többi lent
A válaszoló feltett egy kérdést. Beírhatta volna a keresőbe is, de feltételezte, hogy kap választ tőled.
Lehet így is felelni, mert lehet.
Lehetett volna úgyis, hogy a technika fejlődésének köszönhetően tök jó eszközök vannak (mert minden téren vannak), ami lehetett volna egy baráti beszélgetés kiinduló pontja is.
Egyébként a legjobb barátom vak, és a mai napig röhög rajta, ha hülyeséget kérdezek, vagy mondok, aztán ha nem esik le rögtön, hogy mi a probléma, nem a Google-t ajánlatha, hanem veszi a fáradtságot és felvilágosít. Aztán egy darabig még az orrom alá dörgöli, de mivel én is szívom rendesen a vérét, belefér :)
értjük hogy nem látsz, de az nem felmentés a viselkedésedre. bunkó vagy.
amúgy szeretek kedves emberekkel barátkozni, segíteni nekik és támogatni egymást, de bunkókkal nem haverkodom, akár látnak, akár nem.
21
A válaszoló nem kérdést tett fel, hanem tényként kijelentette, hogy ő szívesen barátkozna velem, de hogy írjon le bármit ha úgysem fogom tudni elolvasni. Ez nem kérdés, ez ténymegállapítás. Ő kijelenti, hogy én úgysem tudom elolvasni az ő üzeneteit annak ellenére hogy kiírtam ide ezt a kérdést. De valóban, jobb lett volna beírni a Google-be
21
Ez az oldal nem erre van. Ez kb olyan, mintha az egyetemen úgy mennék be vizsgázni, hogy előbb megkérném az oktatót, tanítson meg írni. Ha nem tudok valamit, semmi gond, kérdezni sem szégyen, de nem kezelem tényként hogy a másik biztos nem tudja majd elolvasni amit írok azok után, hogy kiírta a kérdést. Ennyi erővel azt is írhatta volna, hogy én biztos nem vagyok vak, mert különben hogyan írtam volna ki a kérdést és hogy olvasnám a kommenteket. De persze hogyne, én vagyok a bunkó. Mindig az a rossz, aki meg meri mondani a másiknak, hogy bocsi, ehhez nem értesz vagy ezt nem tudod. Manapság mindenki ért mindenhez nyilván.
Kérdező, újra elolvastam azt a választ, és bocs, most igen, te vagy a bunkó. Sokmindent lehet mondani arra a válaszra, de azt, hogy rosszindulatú lenne, azt pont hogy semmiképpen sem.
Egy ilyen válasz jöhet tudatlanságból, egyszerű természetből fakadóan, vagy épp mert csak hirtelen nem kapcsolt az illető, egy pillanatnyi áramszünet, hogy jajj hát pont vak írta a kérdést is akkor válaszolni is tud meg elolvasni...de hogy bármi rosszindulat lenne benne, semmi olyat nem találok benne.
Én még kis aranyosságot is látok benne ahogy felhozza a braille írást :) Ráadásul domborzatos írásként :) Nem is tudja a nevét, de a szándék azért megvan benne :)
Hú de mekkora bunkó válaszolók vannak itt.
Zárjatok már le a vitát...
27
Kinek az oldalán állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!