Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akadna itt egy olyan kedves...

Akadna itt egy olyan kedves lány vagy fiú, nő vagy férfi, aki beszélgetne egy 23 éves vak sráccal és segítene neki? Többi lent

Figyelt kérdés
Segítség alatt azt értem, hogyha jobban megismertük egymást, pl képek tartalmát leírni, véleményt mondani, ilyesmi. Illetve lelki segítséget is nyújthatnánk egymásnak tanácsokkal, egymás meghallgatásával a beszélgetés során. A feltétel csak annyi, hogy légy nagyon nyitott és elfogadó

2024. jan. 16. 19:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
Engedjétek el,már nem az első kérdése és mindenkibe beleáll.
2024. jan. 16. 22:51
 12/41 A kérdező kommentje:

11

Én mi? Persze, én szoktam minden kérdés alá odaírni hogy troll, meg kamu, ugye?

2024. jan. 16. 22:54
 13/41 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mit zagyválsz.Én léptem.
2024. jan. 16. 22:58
 14/41 anonim válasza:
Kedves kérdező, ne légy arogáns, ha lehet.
2024. jan. 16. 23:26
 15/41 anonim válasza:
A kérdező finoman fogalmazott, csodálom a lélekjelenlétét. Leír egy kérdést és valaki megkérdőjelezi, hogy el tudja olvasni a válaszokat... Na ehhez kell teljesen síkhülyének lenni. És nem merül fel benne, hogy na, ha itt látom egy vak kérdését, tehát gépelni tud számomra olvashatóan, akkor lehetséges, hogy az általam ugyanígy beírt szöveg is eljut hozzá!? Az egy dolog, hogy valaki tájékozatlan és nem tudja/akarja használni a google-t. De az ostobaság ilyen mértékére nincs szalonképes kifejezés.
2024. jan. 17. 01:31
 16/41 anonim válasza:
Utolsó miről beszélsz? A kérdező elég bunkoan reagalta le azt hogy valakik nem tajekozottak a témában.Azert hogy hulyezhetsz le valakit,mert nem vak vagy nincs a kornyezeteben látássérült és ebből adódóan tajekozatlan?Neked pedig kérdező ha barátkozni szeretnél szerintem légy kedvesebb és nyitottabb:)
2024. jan. 17. 04:11
 17/41 A kérdező kommentje:

16

Már leírtam, nem az a baj ha valaki nem tud valamit, hanem ha emiatt hülyeségeket ír. A szóban forgó válaszoló feltételezte rólam, hogy nem fogom tudni elolvasni az üzeneteit, pedig valahogy ezt a kérdést is kiírtam ide és olvasom a kommenteket. Jól mondja a 15-ös, köszönöm a támogatást: ehhez kell teljesen síkhülyének lenni. Úgy gondolom a kérdést teljesen normális hangnemben írtam ki.

2024. jan. 17. 07:19
 18/41 anonim válasza:
Oké, egyre valószínűbbnek tartom hogy ez tényleg csak valami troll, aki most épp vaknak próbálja kiadni magát, csak hogy ezzel teremtsen alapot a kötekedéshez...
2024. jan. 17. 07:24
 19/41 A kérdező kommentje:

18

Ez nagyon szép, csak tudod ezzel az a gond, hogy nem én kezdtem a kötekedést. Én kérek elnézést a tisztelt közösségtől, amiért leírtam a véleményem az egyik válaszoló kommentjéről. Állítólag szólásszabadság van vagy mi, hisz ezért tehetik meg a tisztelt válaszolók is, hogy bármit leírnak nem? Mert szólásszabadság van, demokrácia.

2024. jan. 17. 07:50
 20/41 anonim válasza:

15# egyetértek.

Már elég régóta tudnak gépezni a látássérültek, de az egyik válaszoló eléggé bunkó. Kérdező ne foglalkozz ilyenekkel.

Remélem találsz majd barátokat. Én ismerek egy IT-s látássérültet, neki rengeteg barátja van és van egészséges barátnője is.

2024. jan. 17. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!