Akadna itt egy olyan kedves lány vagy fiú, nő vagy férfi, aki beszélgetne egy 23 éves vak sráccal és segítene neki? Többi lent
11
Én mi? Persze, én szoktam minden kérdés alá odaírni hogy troll, meg kamu, ugye?
16
Már leírtam, nem az a baj ha valaki nem tud valamit, hanem ha emiatt hülyeségeket ír. A szóban forgó válaszoló feltételezte rólam, hogy nem fogom tudni elolvasni az üzeneteit, pedig valahogy ezt a kérdést is kiírtam ide és olvasom a kommenteket. Jól mondja a 15-ös, köszönöm a támogatást: ehhez kell teljesen síkhülyének lenni. Úgy gondolom a kérdést teljesen normális hangnemben írtam ki.
18
Ez nagyon szép, csak tudod ezzel az a gond, hogy nem én kezdtem a kötekedést. Én kérek elnézést a tisztelt közösségtől, amiért leírtam a véleményem az egyik válaszoló kommentjéről. Állítólag szólásszabadság van vagy mi, hisz ezért tehetik meg a tisztelt válaszolók is, hogy bármit leírnak nem? Mert szólásszabadság van, demokrácia.
15# egyetértek.
Már elég régóta tudnak gépezni a látássérültek, de az egyik válaszoló eléggé bunkó. Kérdező ne foglalkozz ilyenekkel.
Remélem találsz majd barátokat. Én ismerek egy IT-s látássérültet, neki rengeteg barátja van és van egészséges barátnője is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!