Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok olyan férfivel,...

Barátkoznátok olyan férfivel, aki legálisan tartható lőfegyvereket gyűjt hobbiból?

Figyelt kérdés

2024. jan. 13. 09:57
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Kedves 10-es! Miért nehéz megérteni? Senki nem mondta, hogy működik. Nincs benne ütőszeg, át van alakítva a cső, nem képes töltény befogadására. Valódi fegyver volt egykor. Ilyet tarthatsz, nem kell hozzá engedély. Azt is leírtam neked, hogy NEM lehet nálad közterületen, magánterületen meg az van nálad, amit akarsz.

Tessék ki is másolom, ha nem sikerült szöveget értelmezni vagy csak szimplán elolvasni. Ezt írtam az előző válaszomban: "Ugyanúgy nem tarthatod magadnál közterületen ezeket sem"

2024. jan. 13. 17:37
 12/30 anonim válasza:

hat legyen ugy.

Szkeptikus vagyok, nem tagado az nem azt jelenti, hogy nem puszilom meg a cipodet. Csak lehajlok mielott megtennem.

Elnezest ha nem olvastam el rendesen, aludtam egy jot aztan hat ez tortent.

Egy aggaszt akkor, ha valaki rendbe hozza a "hatastalanitott" fegyvert, akkor mi lesz. Meg azert a hatastalanitott merteke is mekkora. Epp hogy nem mukodik, vagy total sz*r es nem lehet kezdeni vele semmit.

2024. jan. 13. 17:44
 13/30 anonim válasza:
A fegyvert nem te hatástalanítod. Te nem is teheted meg. A dísz fegyverek is valódi fegyverek voltak egykor, ami egyébként nagyon sok embernek a falán megtalálható felszögelve. Azok is hatástalanított fegyverek. Nagyon sok régi szovjet, német vagy még régebbi pisztolyok is vannak ilyen becsben tartva. A múzeumokban kiállított fegyverek is alkalmatlanok használatra. Ezeket úgy módosítják, hogy nem is tudod visszacsinálni, lényegében ilyen szempontból tönkre teszik, viszont biztonságossá és tarthatóvá. A hatástalanító általában egy szervezet, aki mint papíron, mint a fegyver bizonyos részein egy azonosítót helyez el, amivel bizonyítható, hogy nem működő lőfegyverről van szó. Szóval a kérdésedre válaszolva. Totál szar és nem lehet vele mit kezdeni. Ezeket a hatástalanított fegyvereket, mint említettem dísznek szokták tartani, másra nem jó.
2024. jan. 13. 18:02
 14/30 A kérdező kommentje:
A hatástalanított "fegyvernél" még egy vízipisztoly is jobb, mert azzal legalább lehet lőni. Én nem vennék olyan fegyvert, ami nem működik, ezért maradok az Airsoft fegyvernél, meg a gumilövedékes fegyvereknél. Ha betörnek a cigányok a házamba, akkor legalább a gumilövedékeset használhatom önvédelemre.
2024. jan. 13. 18:08
 15/30 anonim válasza:

14

Hiaba c. nezd at a torvenyeket. Kilovod a szemet meg a vegen te kerulsz bajba torveny szempontjabol hiaba o tort be, hozzad, rossz cellal. Amit tenni tudsz az immobilizalni az illetot, de nem radikalis modon, pl megkotozod - na de tudjuk hogy a c-k nem egyedul jonnek 3 - 4 ember jon kb. te meg mondjuk egyedul. De a torveny az torveny. Most nem emlekszem, de egyedul egy alkalommal hasznalatsz letalis eszkozt. A net.jogtar.hu-t nezd at. Sajnos ez van. A rendorok meg a vegen orommel visznek el teged, a c-k meg viszik a hutodet, sonkat benne, meg ugye a wc-t mert az sincs nekik.

2024. jan. 13. 18:14
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát igen az európai, meg azon belül a magyar törvények sz@rok. Az USA-ban, ha agyonlőnék 2-3 feketét a Donald Trump tenné le értem az óvadékot. Magyarországon meg a cigányokat védi a rendőrség, mert hát ők a szegény cigányok. Mindegy lesz@rom az egészet, meg a fideszt is, amiért ilyen bu.zi a rendőrség is, hogy engem vinnének el.
2024. jan. 13. 18:20
 17/30 anonim válasza:
Szerintem azért ezt az álláspontot így a közéletben ne hangoztasd, mert, ha rajtam múlna még vízipisztolyod se lehetne. Eléggé úgy tűnik, hogy túl hirtelen haragú vagy. Olyan fegyverhez végképp nem tudnálak engedni, ami maradandó sérülést okozhat vagy esetleg emberi élet kioltásához vezethet. Szerencsére itthon, akinek legálisan van lőfegyvere normálisan át van világítva és folyamatosan ellenőrizve. Te 100%, hogy elbuknál egy pszichológiai tesztet.
2024. jan. 13. 18:48
 18/30 anonim válasza:
Hat abban egyetertek, hogy nem kene ennyire minimalizalni az onvedelem lehetoseget, raadasul a sajat maganteruleteden. Az rohej. Kisebb-nagyobb enyhites lehetne meg a kozteruleten is e tekintetben egyebkent, mert ha este lemesz akar a boltba egy vizert miskolcon, 4 - 5 c ott all aztan nekiallnak kekeckedni mit tudsz tenni? Plane ha no vagy. Szerencses esetben ott helyben megeroszakolnak, es te mit tehetsz ez ellen? viszel magaddal valami paprika spray-t? Miert nem vizi-shotgunt akkor ami csak csopogni tud?
2024. jan. 13. 18:56
 19/30 anonim válasza:
#18 Azért ez is eléggé el van túlozva, egyetértek abban, hogy veszélyes egyedül, főleg este, főleg nőként, ez a legtöbb helyen így van. Tudom, hogy egyes városok kiemelkednek ilyen tekintetben a sztereotípiák miatt. Viszont azért valljuk be ez nem ennyire fekete-fehér, nekem például eddig egy női ismerősöm se akarta megerőszakolni senki, egy akármilyen nemű ismerősöm se akarta megverni senki, maximum szóváltásba keveredtek, de általában ilyenkor sem mennek egymásba az emberek, az a ritkább ha történik valami. Tehát értem, amit mondasz, egyet is értek veled, de ezt ne kezeljük úgy, hogy ez a legáltalánosabb dolog és ez történik az esetek többségében stbstb. Persze megtörténik, sajnos előfordul, szerintem is nagyobb teret kellene hagyni az önvédelemre, de ez egy túlzó kijelentés volt, akkor is. És még cigány sem vagyok mielőtt azt gondolnád, hogy csak magamra vettem, amit írtál.
2024. jan. 13. 19:02
 20/30 anonim válasza:

de sajnos ez nem sztereotipia, kelet m.o-n rengeteg c van. Tobb mint ha kulon vennenk kozep meg nyugat M.o-t atlagban. Salgotarjan, Ozd, Olaszliszka, Miskolc, lehet sorolni.

A szovaltas oke de ha tovabb fajul akkor mi lenne. Es megint c rol beszel most mar a kerdezo. Es sajnos naluk a sztereotipiak valosagga valnak 90 - 99%ban. Kelet m.o-i iskolakban a tanarok is sz*rnak bemenni tanitani meg fegyelmezni mert ot is szetverik eros gyanum - vagy megalazzak. Persze ha boltba megy a no vagy ferfi es nincs c ott se amikor be/ki megy akkor nyilvan nincs semmi, de ha ott bandaznak es azaz egy bolt van a faluban akkor mit csinalsz? Hazamesz aludni remelve holnap reggel nincsenek ott? Nonszensz.

Te emberekrol beszeltel, ami tag fogalom, de mar le van szukitve emberek -> c-k. re, amire nyilvan ugy reflektalt a kerdezo ahogy lattuk.

2024. jan. 13. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!