Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok olyan férfivel,...

Barátkoznátok olyan férfivel, aki legálisan tartható lőfegyvereket gyűjt hobbiból?

Figyelt kérdés

2024. jan. 13. 09:57
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
USA-ban szinte csak ilyen van, megis talalnak part.
2024. jan. 13. 10:08
 2/30 anonim válasza:
Ha adsz működő képes lőfegyvert akkor igen
2024. jan. 13. 10:24
 3/30 A kérdező kommentje:

Ha az USA-ban élnék, akkor tele lenne az otthonom éles fegyverekkel, töltényekkel. De Magyarországon csak nem halálos fegyvereim vannak. Szóval gumilövedékes és Airsoft fegyvereket gyűjtök. Mindig is szerettem a lőfegyvereket.

Senkinek sem adok el semmilyen fegyvert, én csak saját célra, saját magamnak gyűjtöm a pisztolyokat és puskákat.

2024. jan. 13. 10:38
 4/30 anonim válasza:
Ha nem lövöldöz vele macskákra, kutyákra, madarakra egyéb állatokra, akkor igen.
2024. jan. 13. 11:34
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem lövöldözök állatokra. Nem vagyok gonosz.
2024. jan. 13. 12:36
 6/30 anonim válasza:
Valódi fegyvereket is tarthatsz legálisan Magyarországon, szimplán "hatástalanítani" kell köznyelven megfogalmazva.
2024. jan. 13. 12:40
 7/30 A kérdező kommentje:
Tudok róla, hogy lehet venni hatástalanított fegyvereket is, de azok nekem nem jönnek be, pont azért, mert el vannak fuserálva. A hatástalanított fegyver nekem olyan, mint a nőknek egy impotens férfi, ami nem jön be.
2024. jan. 13. 12:52
 8/30 anonim válasza:

6

en ugy tudom, hogy csak engedellyel vehetsz fegyvert legalisan, valodi fegyvereket, anelkul nem adjak ki hiaba ott legyezed oket a 200*20 000 EUR-al. Mielott hatastalanitani akarnad/tudnad, nem is adjak ki elsosorban.

2024. jan. 13. 17:01
 9/30 anonim válasza:
Fogalmam sincs miről beszélsz 8-as, hogy valódi fegyvereket nem adnak ki meg ilyenek. Ezeket nem vadász meg fegyverboltban tudod venni. Régiség boltokban, piacokon, vásárokon szokott előfordulni és már alapból a papírokkal jön, hogy hatástalanított fegyverről van szó. Senki nem beszélt itt arról, amiről te. Hatástalanított fegyverre nem kell engedély szimplán a papír, hogy igen nem működőképes a fegyver. Ugyanúgy nem tarthatod magadnál közterületen ezeket sem, de ez már másik kérdéshez tartozik. Ez szimplán annyit jelent, az ilyen puskák, pisztolyok, karabélyok, szinte bármi éles lőszer befogadására, illetve lövedék kilövésére alkalmatlan, ami annyit jelent általában, hogy a fegyverben nincs ütőszeg sem, illetve átalakítják a csövet. Ettől függetlenül teljesen valódinak néznek ki és azok is, csak nem működnek.
2024. jan. 13. 17:20
 10/30 anonim válasza:

Ez elegge lutyi-mutyisan hangzik, papiron ott van "hatastalanitott" de igazabol rendesen mukodik.

Alapbol az, hogy ha jol tudom ~3cm-nel hosszabb pengelyu eszkozt kozteruleten nem vihetsz, de "hatastalanitott" fegyverrel meg maszkalhatsz mert ott a papir, erre is egyebkent van torveny, hogy fegyvernek tuno eszkozt, akar jatekfegyver, tilos kozteruleten viselni, hordani.

Ha ugy van ahogy te mondod, akkor legyen, erosen szkeptikus vagyok, hogy erre nincs jogszabaly, hiaba "hatastalanitott". De ha igazad van akkor megpuszilom a cipodet.

2024. jan. 13. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!