Barátkoznátok olyan férfivel, aki legálisan tartható lőfegyvereket gyűjt hobbiból?
Ha az USA-ban élnék, akkor tele lenne az otthonom éles fegyverekkel, töltényekkel. De Magyarországon csak nem halálos fegyvereim vannak. Szóval gumilövedékes és Airsoft fegyvereket gyűjtök. Mindig is szerettem a lőfegyvereket.
Senkinek sem adok el semmilyen fegyvert, én csak saját célra, saját magamnak gyűjtöm a pisztolyokat és puskákat.
6
en ugy tudom, hogy csak engedellyel vehetsz fegyvert legalisan, valodi fegyvereket, anelkul nem adjak ki hiaba ott legyezed oket a 200*20 000 EUR-al. Mielott hatastalanitani akarnad/tudnad, nem is adjak ki elsosorban.
Ez elegge lutyi-mutyisan hangzik, papiron ott van "hatastalanitott" de igazabol rendesen mukodik.
Alapbol az, hogy ha jol tudom ~3cm-nel hosszabb pengelyu eszkozt kozteruleten nem vihetsz, de "hatastalanitott" fegyverrel meg maszkalhatsz mert ott a papir, erre is egyebkent van torveny, hogy fegyvernek tuno eszkozt, akar jatekfegyver, tilos kozteruleten viselni, hordani.
Ha ugy van ahogy te mondod, akkor legyen, erosen szkeptikus vagyok, hogy erre nincs jogszabaly, hiaba "hatastalanitott". De ha igazad van akkor megpuszilom a cipodet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!