Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Most tudtam meg, hogy megcsalt...

Most tudtam meg, hogy megcsaltak az előző kapcsolatomban. Van itt olyan lány aki szívesen beszélgetne velem erről? 22/F

Figyelt kérdés

A lényeg hogy volt egy kapcsolatom aminek több hónapja már vége lett, már rég el is engedtem. Viszont most tudtam meg teljesen biztosra hogy a lány akivel voltam, megcsalt a végén. És így hogy ezt tudom, furcsa érzések kavarognak bennem, és nem tudom hogyan kellene ehhez állnom most, korábban sosem voltam megcsalva és ez új úgymond.

És úgy érzem sokat jelentene egy olyan női társaság akivel tudnék beszélgetni erről, mert érdekel egy lány álláspontja a témáról és egy női perspektíva is.

Azt még azért kiemelem hogy nem panaszkodni akarok, vagy sajnáltatni magam, nem lelki szemetesládát keresek. Persze kicsit rossz érzések is vannak bennem a történtekkel kapcsolatban, de nem vagyok azért teljesen magamalatt.

jan. 9. 23:25
 1/4 anonim válasza:
Engedd el, ne rugozzal ezen. Elmult, elmult, menjen a feledesbe. Tekints elore.
jan. 9. 23:30
 2/4 anonim válasza:
Mit kell ezen megbeszélni.keress új csajt!
jan. 9. 23:31
 3/4 anonim válasza:
Pontosan miről szeretnél ezzel kapcsolatban beszélgetni? A szűk, empatikus környezeted, barátok, család miért nem megfelelő ennek a megbeszélésére?
jan. 10. 21:50
 4/4 anonim válasza:
Bármilyen rossz érzés, tényleg az a legjobb, ha továbbállsz és keresel egy másikat esetleg egy jobbat. Az, hogy milyen a te természeted, azt csak az a lány tudja, aki veled volt. Mégha azt hiszed, hogy benned nincs hiba, hidd el, a másik fél találni fog benned valamit. Kívülállőként csak a te verziódat hallani és nyilván igazad lehet. Kíváncsi lennék a másik oldalra is, hogy ez miért történt meg. Amúgy meg ebben az életkorban nemcsak tettetni kell a felnőttet, hanem úgy is kell viselkedni. Hogy ezt te rontottad el, vagy ő, esetleg mindketten, azt itt senki nem fogja tudni megmondani. Ezért a legjobb megoldás, hogy találsz egy újat, hogy elfelejtsd a régit. Lehet, hogy jobb is lesz a természete.
jan. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!