Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhet egy lány ha még nem volt kapcsolatom senkivel?Én is lány vagyok.
Figyelt kérdés
Pár éve ismerem,nem beszéltünk sokat,de rá mindig máshogy néztem azt hiszem már első találkozás óta teszik.Nem tudom mit csináljak mert tökre be vagyok parázva.Ha elmondanám és ő tovább adná nem élném túl,főleg hogy szomszéd faluban lakik.Nagyon el akarom mondani,de teljesen leblokkolok ha a közelében vagyok és a "Szia"-n kívül nem hagyja el más a számat.🙄
Van esetleg ötletetek hogy tudhatnám meg ,hogy tetszek neki vagy hogy könnyebb legyen.?
2023. febr. 19. 19:03
1/13 anonim válasza:
Van bármi jel arra, hogy ő is leszbikus lenne? Mert ha nincs, akkor nem érdemes elmondani neki. Egyébként igen, már az első kapcsolatod előtt is tudhatod magadról, hogy leszbi vagy.
2/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen csak felnézel rá, amiért a te szemedben egy nagyon szép és csinos lány? Mármint példakép gyanánt, hogy te is olyan megjelenésű csajszi akarsz lenni, mint ő. Vagy te már rendesen vonzalmat érzel, mintha fiú lenne és tetszene? Egyébként hány évesek vagytok?
3/13 A kérdező kommentje:
1.:még nem nagyon tudom megpróbálom kipuhatolni
2.: szerintem ez rendes vonzalom mert szép,okos,csinos,de én inkább fiús ruhákat hordok,ő nem.16 évesek
2023. febr. 20. 16:48
4/13 anonim válasza:
#3 Ez esetben próbálj nála bezélgetést kezdeményezni, próbálj rátérni, hogy van-e barátja, vagy hogy van-e aki tetszik neki stb.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2023. febr. 20. 17:36
6/13 anonim válasza:
Fiúknál próbálkozz, ne dölj be beteg divatoknak.
7/13 anonim válasza:
Kedves #6! Állj le ezzel a csicska dumával. Attól, mert a te agyad nem tudja felfogni, hogy melegnek lenni NEM bűn, és az ég világon semmi problém nincs vele, ha egy ember a saját neméhez vonzódik. Úgyhogy menj vissza a barlangodba, és szigetelődj el ettől a "beteg divattól". Puszi egy heteró társad!
8/13 NTBS válasza:
Természetesen igen, de lehet, hogy csak fellángolás.
9/13 anonim válasza:
Szerintem addig ne lépj, amíg nem vagy biztos abban, hogy ő is szereti a lányokat.
10/13 anonim válasza:
Emberek! Senki sem leszbi attol, hogy a tinikori hormonalis egyensuly kis idore kibillen, ez hormontudomany es pszichilogia! Nehogy mar a hanyadek modon propagalt rothadt homoszexualis betegseg fele biztassatok mar szegeny lanyt, majd megtalalja az igazi szerelmet fiuval mert az a normalis elet rendje! Nem a fajtalankodas, foleg tinikorban, amikor oriasi rombolast lehet vegezni bennuk, terjetek mar eszhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!