Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy legyek en is olyan...

Hogy legyek en is olyan nepszeru mint a baratnom?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb baratnom es annyi a lenyeg h van egy ilyen nagyobb tarsasagunk ahol mindenki ismer mindenkit es akarmikor valahol vagyunk es beszelgetunk stb akkor o mindig jobban kijon mindenkivel es en is ismerek az embereket akiket o de o sokkal jobba van veluk es jobban is szeretik ok meg jobbak keresik a tarsasagat es mindig o sokat beszel amikor tarsasaggal vagyunk meg stb viszont en meg eleg csendes vagyok es csak neha beszelek es ez azert van mert (lrgtobbszor fiukkal vagyink) de csak mint haverok es en meg azert nem merek beszelni meg baratkozni veluk jobban mert felek h idegesitonek tartananak vagy h beszolnanak hogy ne nyomuljak mar stb

mit tudok csinalni?

jan. 3. 21:18
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem se az a legnagyobb baj, hogy csendes vagy hanem, hogy nem is vagy valami... bonyolult és intellektuális lélek.

Elmúltál 16 éves, - ennyi a regisztrációs küszöb - és írásban se tudod magad élvezhetően kifejezni. Mondatokat alkotni már harmadikban tudni kell, ez csak egy sivár, unalmas massza, amit látva nem érez az ember túl sok kedvet hozzá, hogy kibogozza. Ez pedig nem nyelvtan náci tempó, egyszerűen akinek a mondanivalója nem ér el egy igényességi vagy érdekességi szintet, az nemhogy népszerű nem lesz, hanem alapvető figyelmet se tud kicsikarni a környezetéből.

jan. 4. 00:38
 12/14 anonim válasza:

Nem kell attol felj, hogy tulsagosan nyomolosnak latnak, ha nem ketertelmu megjegyzeseket teszel.

Illetve szerintem ne akarj nepszeru lenni, nincs annyi elonye mint az kivulrol latszik. Par kozeli barat tobbet er mint megannyi felszines kapcsolat.

jan. 4. 05:19
 13/14 anonim válasza:
Te úgy gondolkodsz, ahogy írsz?
jan. 4. 08:07
 14/14 anonim válasza:
Alapszabály, hogy baratnőnek csak nálunk rondább alkalmas.
jan. 4. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!