Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megosztanád valakivel örömöd,...

Megosztanád valakivel örömöd, bánatod, nehézségeid?

Figyelt kérdés

Sokszor az is segít, ha valaki meghallgat, elolvas.

Ha te is így érzed, írj!

Elsősorban férfiak levelét várom, mivel nem társkeresés a célom, hanem barátkozás.

50f

2023. dec. 28. 22:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
utolsó alatt ma 10:40-et értettem
2023. dec. 29. 10:55
 12/12 anonim válasza:

Nekem most a bánatom az öregedès, halállal való szembesülès.

Meghalt mamám. Betette a lánya "elfekvőbe", ahol nem nagyon kapott gondozást, 1,5 hónap alatt csont soványra fogyott ès meghalt. Kihozni nem lehetett, a lánya minden kísèrletet meghiúsított. Nehogy valaki eltartásit kössön vele vagy öregotthonra menjen el a pènze.

Most örülnek, hogy örökölnek. ( A lánynak 3 lakása van, kocsija, van pènze) Eladják a mana házát ès habzsi dőzsi lesz pár hètig (cigu környèken van a ház, 5m aminek a felèt örökli a lánya)

Keresztanyámat is betettèk otthonba. Ő is csont soványra fogyott, nem eszik, ócska cuccokban van 8 emberrel egy szobában a húgy szagban. A gyerekei neki is pènzesek, de kell az öregasszony háza mert èpítkezni akarnak ott.

Tehát ez az èlet. A gyerek alig várja hogy megdögölj vègre ès örökölhessen. A temetèsedre persze tegyèl fèlre, ès intèzd mèg èletedben mert nehogy már az örökös kaparjon el.

Annak jó akinek nincs gyereke aki idő előtt elteszi láb alól. Sz4r èrzès belegondolni, hogy így is vègezhetem.

2023. dec. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!