Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megosztanád valakivel örömöd,...

Megosztanád valakivel örömöd, bánatod, nehézségeid?

Figyelt kérdés

Sokszor az is segít, ha valaki meghallgat, elolvas.

Ha te is így érzed, írj!

Elsősorban férfiak levelét várom, mivel nem társkeresés a célom, hanem barátkozás.

50f

2023. dec. 28. 22:20
1 2
 1/12 anonim válasza:

Elnézést,hogy azt írom,amit...

Férfiként volt hasonló próbálkozásom már itt és nagyon lehangoló,amilyen válaszok jöttek.

Volt aki szexet akart,volt aki szektába akart becsalni,volt aki a felesége képére akarta közösen,kamerán át verni,volt aki pedig pénzt kért már a második privátban.

Nem mondom,hogy ilyen mindenki,de nagyon vigyázni kell már az emberekkel.Jó, ha a kérdező is számít ilyen válaszokra, mert a barátkozás szót rengetegen félreértik.

Egy szintén ötvenes férfi

2023. dec. 29. 05:11
 2/12 anonim válasza:
Kérdező és 1es: barátkozzatok egymással
2023. dec. 29. 07:55
 3/12 anonim válasza:

Hú, ez kemény bemutatkozás!

Nekem barátságból lett viszonylag hosszabb párkapcsolatom, de éppen megszakadófélben van. (Nem érdemel további bizalmat.)

Én sem keresek most társat, sem férfi-nő barátságot kifejezetten. Szerintem pedig ma már nincs olyan, hogy "sima barátkozás"!

2023. dec. 29. 09:54
 4/12 anonim válasza:

"Megosztanád valakivel örömöd, bánatod, nehézségeid?"

Én nagyon szívesen megosztanám a bánatomat és a nehézségeimet, feltéve ha lennének, de nincsenek, mert minden problémát könnyedén megoldok és nincs sírás csak mulatás.

Viszont az örömben osztozok veled fiam: olyan Versace órát kaptam karácsonyra anyámtól meg apámtól hogy a szív leszakad, kiemeli a sármomat és a sportos magas testalkatomat olyan lehengerlő férfi vagyok ahol megjelenek egyszerűen eláll a lélegzet, nem tudnak az emberek és jómagam sem betelni a gyönyörtől ami belőlem árad. A pacekom határtalan a stílusom nemzetközi 👌😎

24/F

2023. dec. 29. 10:27
 5/12 anonim válasza:

Huhh, azért elég durvák amiket a #1-ben lehet olvasni.

Viszont igaza van a #2-nek. Miért nem kezdtek el haverkodni, kérdező és #1?

Az valóban igaz, hogy jó lenne néha kiírni magából az embernek azt ami bántja, ami benne van, de igazán nem tudja senkinek sem elmondani, elpanaszolni. De ebből a szempontból meg pont nagy hátránya az oldalnak az, ami valójában a nagy előnye. Az anonimitás. Pedig ezek a dolgok pont hogy olyanok, hogy a legjobb egy ismeretlennek kibeszélni. De valahogy mégis...

2023. dec. 29. 10:32
 6/12 anonim válasza:

Alapból azt mondanám, hogy tenyérbemászó a szöveged. De mégis, valahogy annyira jól csinálod, hogy már inkább jópofának tartom. :D

2023. dec. 29. 10:36
 7/12 anonim válasza:

>> Az valóban igaz, hogy jó lenne néha kiírni magából az embernek azt ami bántja, ami benne van, de igazán nem tudja senkinek sem elmondani, elpanaszolni <<

ott van a mesterséges intelligencia a nap 24 órájában rendelkezésre áll és annyit írsz neki amennyit akarsz. Ugyanannyira érdekli a problémád mint egy teljesen vadidegen embert (semennyire).

2023. dec. 29. 10:37
 8/12 anonim válasza:

Örömöm... nincs.

Bánatom? Hogy élek.

Röviden és tömören.

F

2023. dec. 29. 10:40
 9/12 anonim válasza:

Azért remélem, odáig még soká fogunk eljutni, hogy azzal kelljen beszélgetni emberek helyett.

Aláírom, hogy egy vadidegen embert sem érdekel jobban a másik problémája. De azért mégis emberi gondolatok jönnek vissza.

2023. dec. 29. 10:46
 10/12 A kérdező kommentje:

utolsó

akkor valamit mégis nagyon jól csinálsz, hogy mégis működik az életed

2023. dec. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!