Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megijedtél a leírástól vagy...

Megijedtél a leírástól vagy elég bátor vagy haverkodni? 29F

Figyelt kérdés

Privátban várom lányoktól az üzeneteket. Ha valakinek nem szimpi az ütenete, akkor elnézést kérek, de nem fogok válaszolni.

Nekem fontos, hogy egy beszélgetés izgalmas és érdekes legyen. Sok lány erre nem képes, éppen ezért

a minimum korhatár 20 év.

Találkozás sem kizárt, ha megkedvellek, de egyelőre csak beszélgetés a célom.

Fontos, hogy járj egyetemre vagy végeztél ha már idősebb vagy, az analfabétákat kiszűröm egy gyors teszttel, így félkegyelműeknek felesleges próbálkoznia.

Hobbim: Szeretek utazni, jóképű, sportos úriember vagyok, saját ház, autó. kutya. :D De mindez lényegtelen, mert nem randi a célom. Tárgy megjelölése legyen a korod. Köszi!

2023. dec. 17. 14:08
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Nem randi a célod hanem mi, dugás?
2023. dec. 17. 16:25
 12/30 A kérdező kommentje:
12, csak beszélgetés, ahogy írtam. Nehéz a felfogásod?
2023. dec. 17. 16:58
 13/30 anonim válasza:
Áhh, szerintem tuti trollkodik a kérdező, ki akarna beszélgetni egy ilyen sztereotipizáló, savanyú alakkal? Hiába végzett egyetemet, hogy nem intelligens az 100% :DD
2023. dec. 17. 17:00
 14/30 anonim válasza:

Szia, örülök, hogy kiírtad ezt magadból.

Én az olyan embereket offolom ki mint te akik a végzettségre verik magukat miközben ugyanolyan síkhülye egyszerű prolik mint az átlag ember.

Köszönöm, hogy megkíméltél magadtól, hogy egy ilyen empátiát még köszönő viszonyban sem ismerő emberrel ismerkedjek.

2023. dec. 17. 17:05
 15/30 anonim válasza:
Még, ha alapjáraton nem is lett volna elég taszító a leírásod, hogy hobbihoz soroltad a kinézeted és anyagi helyzeted, azt sugallja, hogy tanult sem vagy, mivel nem is ismered ennek az egyszerű szónak a jelentését.
2023. dec. 17. 17:47
 16/30 anonim válasza:
Az a hobbija, hogy nagyzoljon, meg istenkedjen. :D
2023. dec. 17. 17:49
 17/30 A kérdező kommentje:

Aki 7 telefonhossz nagyságnyi üzenetet küldött nekem:

A védikus asztrológiánál feladtam, ne hatagudj!

Értékelem, hogy ennyi energiát belefektettél, de ez őrület. Nagyon sokat írsz .Biztos megtalálod a TE embered, sajnos nem én leszek az. Szurkolok! És még egyszer köszönöm!

Az egyetemre beszólósaknak: Nem mondom, hogy nem lehet okos aki nem járt egyetemre, de most ehhez a felálláshoz szeretnék ragaszkodni.

2023. dec. 17. 18:04
 18/30 A kérdező kommentje:
15: Bocs, de ki a francot érdekel ez? Nagy ugye...
2023. dec. 17. 18:06
 19/30 anonim válasza:
#19 Te sem érdekelsz senkit bocs, már beszélgetés szinten. Csak azért írtak ide egy csomóan, hogy vedd észre magad, ez nem sikerült, továbbra is folytatod a tanulmányaidra keménykedést! :D
2023. dec. 17. 18:07
 20/30 anonim válasza:
Nem csodálkozom,hogy 29 évesen pont a gyakorin ismerkedsz. Senki nem tudott eddig elviselni?
2023. dec. 17. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!