Megijedtél a leírástól vagy elég bátor vagy haverkodni? 29F
Privátban várom lányoktól az üzeneteket. Ha valakinek nem szimpi az ütenete, akkor elnézést kérek, de nem fogok válaszolni.
Nekem fontos, hogy egy beszélgetés izgalmas és érdekes legyen. Sok lány erre nem képes, éppen ezért
a minimum korhatár 20 év.
Találkozás sem kizárt, ha megkedvellek, de egyelőre csak beszélgetés a célom.
Fontos, hogy járj egyetemre vagy végeztél ha már idősebb vagy, az analfabétákat kiszűröm egy gyors teszttel, így félkegyelműeknek felesleges próbálkoznia.
Hobbim: Szeretek utazni, jóképű, sportos úriember vagyok, saját ház, autó. kutya. :D De mindez lényegtelen, mert nem randi a célom. Tárgy megjelölése legyen a korod. Köszi!
Tehát intelligens ember csak egyetemet végzett lehet?
Tényleg elég unszimpatikus a bemutatkozásod.
De most komolyan, hogy lehet valaki ennyire beképzelt?
"Félkegyelműek, analfabéták"... Csak azért, mert nincsen diplomájuk? Hidd el, eszük ágában sem lesz nálad próbálkozni! 😄 Nekem ugyan van diplomám, de én is futva menekülnék előled.
Úristen, mekkora egy sznob gyökér vagy Kérdező!
Lehetsz te atomfizikus is, ilyen olyan végzetséggel ha mellette egy nárcisztikus egóőrnagy vagy.
Az a durva, hogy a hozzád hasonló emberek fel se fogják, hogy mi a baj velük csak hangoztatják azt, hogy ők mások.
Abban egyetértek, hogy sok férfi és nő nulla a kommunikáció terén mind a valóságban mind a digitális téren de minden más arra enged következtetni, hogy egy üres ember vagy aki anyagi javakkal és végzetségek mögé bújik mert azt hiszi egy ember attól értékes. nyugodtam képzelheted azt, hogy te találtad fel a spanyol viaszt, nem leszel más mint egy tucatember a sok közül.
Én szívesen ismerkedem veled.
82L
Én egy 25 éves egyetemet végzett lány vagyok, tehát elvileg, egyrészt megfelelnék a kritériumoknak. Te viszont nekem nem, az egód miatt. Az a helyzet kérdező, hogy ha ezt a minimum egyetemre járj, mert analfabéta vagy hozzáállással van bajom. Az a baj, hogy pont az ilyen felfogású emberek miatt előítéletesek az egyetemistákkal, diplomásokkal szemben, mert azt hiszik, hogy mind ilyen öntelt. Ez nem igaz, engem nem érdekel, hogy ki milyen végzettségű, és kikérem magamnak, hogy azért lennék beképzelt, mert diplomám van. Kérdező, ha nem csak trollkodásból írtad, így nem beszélünk másokról! Én mondom, hogy ez csak egy bizonyítvány!
Légy szíves ne hozz már szégyent a diplomásokra!
De azért sok sikert az ismerkedéshez, hátha előbb utóbb találsz magadhoz hasonló lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!