Miért keres, érdeklődik felőlem egy lány, akivel kimondottan csak barátok vagyunk?
Figyelt kérdés
Nekem van párom, neki is van már, megbeszéltük régebben, hogy ezt a barátságot nem szeretnénk kapcsolattal elrontani. Szerinte én vagyok a lelki társa, ezt már sokszor hangoztatta, persze csak mint barát. De folyton érdeklődik hogy vagyok, hogy telnek a napjaim, ebédelhetnénk együtt, van hogy előre szól ha megy valahová, pl vásárolni, van e kedvem találkozni stb. Értem én hogy a barátság erről szól, na de nem mindennap keresem a férfi haverokat sem! Ha meg nem hívom ,nem írok neki pér napig, akkor keres ő, hogy biztosan már elfeletettem őt. Viszont mióta van pasija nem irogatok neki annyit, nehogy félreértse a párja, viszont azt mondja hogy nyugodtan hívjam vagy írjak neki. Azt is hozzáteszi hogy nem szerelmes még a srácba, csak elvannak! Ehhez mi közöm? Persze a barátok mindent megbeszélnek, de akkor is. És persze hogy van férfi nő közt baráti ragaszkodás de ennyire? Ez biztos csak baráti lenne részéről? Valakinek volt hasonló szitu?2023. dec. 4. 13:56
1/8 anonim válasza:
Létezik szoros barátság romantikus vonzalom vagy párkapcsolat nélkül is. Ő egyszerűen csak szorosabb barátságot szeretne veled, mint te vele. Szerintem a legjobb az lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy te másképp tekintesz erre a barátságra, mint ő.
2023. dec. 4. 14:30
2/8 anonim válasza:
A barátság arról szól, hogy érdeklődsz a másik iránt, szeretsz vele találkozni, beszélgetni. Ennek semmi köze a párkapcsolatokhoz
2023. dec. 4. 15:52
3/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt ertem, 30 felettiek vagyunk már. Voltak lány barátaim, de volt hogy hetekig nem beszéltünk. Ezert fura nekem hogy ennyire ragaszkodik.
2023. dec. 4. 16:04
4/8 anonim válasza:
Nyilván neki több idöre van igénye, lehet, hoyg csak kevés barátja van, vagy veled tud leginkább jól elbeszélgetni.
2023. dec. 4. 16:09
5/8 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Gonfolom egy fiú- lány szoros barátság. Nem akarja, hogy tönkremenjen a barátság, csak úgymond azért mert valakivel jár. Szerintem ha érezne többet feléd, veled jött volna össze. Ha neked tetszik, szerintem nyiss felé, mert még nem egyértelműen szerelmes a srácba. Ne halaszd az időt itt, valamilyen vonzalom biztos van a részéről akár csak haveri lehet. De próbáld meg hátha.
21/F
2023. dec. 4. 17:07
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, szerintem ha éreztek egymás felé valamit próbáljátok meg, de a barátság marad így is majd
2023. dec. 4. 17:08
7/8 A kérdező kommentje:
5
Barátság esetén ha vonzalom van az nem barátsag szerintem, az már több.
Ha elfolytott érzései voltak, sajnálom hogy nem mondta el, hiszen barátként neztünk egymásra, legalábbis mindig ezt mondta.
2023. dec. 4. 23:06
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem érzek felé semmit, csakis baráti szinten, nekem nagyon "sok" a ragaszkodása.
2023. dec. 4. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!