Valaki hosszútávú szerepjáték?
Na tehát. 😅 Megfogyatkoztak a szereppartnereim, de én még mindig szívesen tölteném ezzel az időmet mintsem valami minőségi tevékenységgel tehát.
2-2-ben szeretek játszani, és konkrétan bármit eljátszok a másik félnek amit szeretne, cserébe én is ezt elvárnám. ☺️ Anime, film, sorozat, okés minden. Leginkább lányt keresnék mivel én is az vagyok.
(Oh és tartalmasan, relatív hosszan írok)
Köszönöm a figyelmet.
Egyszer volt szerencsém egy ilyen "szerepjátékhoz". Az is itt az oldalon.
Pont úgy történt ahogy 4es írta. Lényegében közös sztorialkotásról van szó, elég messze áll a szerepjátéktól.
Próbáltam mögétenni egy egyszerű szabályrendszert ami egy minimálisan tesz bele egy káoszfaktort, hogy ne csak egyszerű sztoriírás legyen, hanem tényleg szembesüljenek a karakterek olyan helyzetekkel amit nem eleve megoldással együtt találtak ki, deeee a másik fél nem értette. Konkrétan csak egy 4-es kockával kellett volna dobni, hogy mennyire sikerül az adott cselekvés és annak függvényében folytatni..:D
AKi szerepjátszani akar, az kapja elő a DnD-t. Mérföldekkel jobb.
40-es szintű varázsló rouge anomália vagyok.
Szerintem ez mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!