Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki hosszútávú szerepjáték?

Valaki hosszútávú szerepjáték?

Figyelt kérdés

Na tehát. 😅 Megfogyatkoztak a szereppartnereim, de én még mindig szívesen tölteném ezzel az időmet mintsem valami minőségi tevékenységgel tehát.

2-2-ben szeretek játszani, és konkrétan bármit eljátszok a másik félnek amit szeretne, cserébe én is ezt elvárnám. ☺️ Anime, film, sorozat, okés minden. Leginkább lányt keresnék mivel én is az vagyok.

(Oh és tartalmasan, relatív hosszan írok)

Köszönöm a figyelmet.

2023. nov. 28. 22:36
 1/8 anonim válasza:
Szuper, hogy valaki ilyen kreatív. :)
2023. nov. 28. 23:01
 2/8 anonim válasza:
Én ilyet már csak inkább játékban játszom, nem írásban. Írásban sajnos a béna partnerek minden téren elvették a kedvemet ettől.
2023. nov. 29. 00:06
 3/8 anonim válasza:
Ugyan srác vagyok és nem csináltam még ilyen, de érdekesen hangzik. Úgy kell elképzelni, hogy pl. kiválasztunk egy animét, és úgy beszélünk benne, mint két adott szereplő? Vagy szerepet választunk, és abban dumálunk?
2023. nov. 29. 13:28
 4/8 anonim válasza:
Nem hiszem. Inkább közösen írtok egy történetet, a saját választott karakteretek szemszögéből. Először ír az egyik, majd a másik a saját szempontból, majd folytatja a sztorit, amit aztán a másik ír le saját szempontból és így tovább.
2023. nov. 29. 13:47
 5/8 anonim válasza:

Egyszer volt szerencsém egy ilyen "szerepjátékhoz". Az is itt az oldalon.

Pont úgy történt ahogy 4es írta. Lényegében közös sztorialkotásról van szó, elég messze áll a szerepjátéktól.

Próbáltam mögétenni egy egyszerű szabályrendszert ami egy minimálisan tesz bele egy káoszfaktort, hogy ne csak egyszerű sztoriírás legyen, hanem tényleg szembesüljenek a karakterek olyan helyzetekkel amit nem eleve megoldással együtt találtak ki, deeee a másik fél nem értette. Konkrétan csak egy 4-es kockával kellett volna dobni, hogy mennyire sikerül az adott cselekvés és annak függvényében folytatni..:D

AKi szerepjátszani akar, az kapja elő a DnD-t. Mérföldekkel jobb.

2023. nov. 29. 14:12
 6/8 anonim válasza:
Én meg nem próbáltam ilyet, de érdekesnek hangzik, ha van kedved írj.
2023. nov. 29. 15:09
 7/8 anonim válasza:
Én szívesen. Ha gondolod írj. :)
2023. dec. 2. 09:09
 8/8 anonim válasza:

40-es szintű varázsló rouge anomália vagyok.

Szerintem ez mindent elmond.

jan. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!