Vannak itt olyan 18-25 közötti lányok, akiknek nem hétköznapi a stílusuk kinézetileg, zenei ízlés tekintetében, öltözködésileg?
Ismerem ezt a célcsoportot, jobban, mint hinnéd. És tudom, hogy ők is hozzám hasonló nem hétköznapi arcokat keresnek, ezért írtam ki a kérdést. Ráadásul itt abszolút nem játszik a fétis, mivel nem hátsószándékkal írtam ki a kérdést. Nem dugópajtást, vagy barátnőt keresek, nem gondolkodom párkapcsolatban.
Mármint nem amiatt írtam ki a kérdést, de nem vagyok ellene.
A párkapcsolati ügyei más síkon mozognak. Itt most csak beszélgetni akarok, és pár dolgot meg akarok tudni/kérdezni.
Mindenki szereti azt hinni, hogy nem átlagos és hétköznapi a külseje öltözködése.
Maga a kérdés is olyan mint az imént említettek. Egyszóval: Tucat
#6-8
Nem az a kérdés, hogy én miért írok írok ide, (válaszolhatnék rá, de neked nem fogok magyarázkodni) hanem az, hogy te miért offolod szét a topikomat. Én sosem írok ilyen kérdések alá okoskodásokat, hanem hagyom, hogy a Kérdező és azok a kommentelők, akikre vonatkozik a kérdés, rendezzék a dolgokat.
Lehet, a kötekedés neked szórakozás, de valószínűbb, hogy gondjaid vannak, aztán a trollkodással próbálsz elmenekülni a dolgok elől. Én is csináltam ezt, de hidd el, ez nem megoldás. Minden irónia nélkül, szívből kívánom, hogy rendeződjenek a gondjaid.
Viszont ami sok, az sok. A következő offjaid már a moderátornak fognak menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!