Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Így, hogy megszűnt az Omegle,...

Így, hogy megszűnt az Omegle, milyen weboldalra tudnék menni barátkozni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 9. 16:40
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
#20 teljesen korrekt az írásod, de annyit megjegyeznék, hogy omeglén szinte mindennap történt bűncselekmény(ek.) Ezért is hozhatták meg egyrészt a végleges döntést a bezárás javára.
2023. nov. 12. 01:45
 22/27 anonim válasza:

Köszönöm ha egyetértesz.

De abban a levélben vannak olyan részek, ami nekem arra utal, hogy lehet, hogy valós személy csinálta meg, de írja is hogy együttműködött hatóságokkal az oldal. És ne legyen már kétségünk, főleg amerikai oldalakkal; ott az NSA. Az ellát monitoring tevékenységeket, sajnos rohadtul nem csak az Egybesült Állatokban.

Az Omegle meg mint írják is, túlnőtt magán. Szerintem törvényszerű, hogy ezt a pontot átlépve a hatóság avagy az említett NSA nem "segített" "működtetni".

Jó kis terület nekik az ilyen oldal.

Kipróbáltam ezt a gochatet vagy mit. Katasztrófa és igenis kér regisztrációt bizonyos funkciókhoz.

Az Anotalk meg rég halott.

2023. nov. 12. 01:52
 23/27 anonim válasza:
Ja, meg a levél végén nem személy, hanem valami alapítvány van.
2023. nov. 12. 01:53
 24/27 anonim válasza:
#22 Én is olvastam a levelet, a te értelmezésed szerint mit jelent az, hogy túlnőtt magán? Sajnos én nem tudtam értelmezni, pedig ugyanazt olvassuk. :'D
2023. nov. 12. 01:55
 25/27 Gymnospermatophyta válasza:

10:

Bocsi, most válaszolok. :)

Chatalternative-on belehet, a hogyan egyértelmű. Talán chatroulette-n is.

2023. nov. 12. 08:03
 26/27 anonim válasza:

Én is sajnálom, hogy megszűnt, eléggé megdöbbentett a búcsú levél, amikor tegnap felnéztem az oldalra. Én a Chatrandom-ról hallottam még, az Ome-TV is jó lehet (bár itt sok a kamasz fiatal, többen egyszerre, kevés az értelmes ember ahogy láttam).

Az Anotalk pedig csak írogatós chat oldal, nincs videós része, nem?

2023. nov. 12. 08:36
 27/27 anonim válasza:
Én is beszélgettem ezen az oldalon, de legtöbbször "Szia!" után lelketek, vagy azért mert nem vagyok lány + volt h ki is mondta a beszélgetőpartner h magával játszik. Nem vágyom vissza oda.
2023. nov. 27. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!