Lanyok miert nem omegleznek/anotalkoznak?
Figyelt kérdés
pedig vannak fent tok nagy arcok mint en is
nem tudjatok mirol maradtok le
2018. aug. 23. 01:53
1/20 anonim válasza:
Régebben anotalkoztam, de pár éve már nem tartok igényt a 16 évesekkel való beszélgetésre.
Omegle-n meg minden 2. alkalommal összehoz az oldal valami perverzzel, aki kutyab4szó lányokkal akar beszélgetni.
20l
2/20 anonim válasza:
Én gyakran anotalkozom, bár hogy őszinte legyek az emberek többsége agyhalott, vagy perverz. És ez eléggé el tudja venni a kedvem tőle.
3/20 A kérdező kommentje:
de ott vannak azok a gyongyszemek a 200ezer kanos allat kozott
2018. aug. 23. 02:08
4/20 anonim válasza:
Senkivel se lehet jol beszelgetni, mert amint rajonnek, hogy lany vagyok elkezdenek perverz dolgokrol beszelni.
5/20 anonim válasza:
Értem én, de nekem van jobb dolgom is, mint átszenvedni magam rajtuk. Így is alig van időm.
A 2. vagyok.
6/20 A kérdező kommentje:
hat vegulis gyakorin is itt vagyok szoval igazad van
(amugy noego lol)
2018. aug. 23. 02:19
7/20 anonim válasza:
Rámírhatsz, ha akarsz. :D
Még mindig a 2. vagyok.
(Ki gondolta volna?)
8/20 A kérdező kommentje:
na ennyi, ki kell panaszkodni gyakorira hogy omeglen nincs lany es az osszes omegles lany ir hogy ittvan, nem kell vegigzuzni az osszes kanon :D
2018. aug. 23. 02:35
9/20 anonim válasza:
Anotalkon mindig perverzek vannak. :(
18/L
10/20 anonim válasza:
Mert rájöttek, hogy egy baromság, csak hígagyú pózerek b.sszák erre az idejüket,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!