Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Így, hogy megszűnt az Omegle,...

Így, hogy megszűnt az Omegle, milyen weboldalra tudnék menni barátkozni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 9. 16:40
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

camgo.com

Van szöveges chat is (text chat) ugyanúgy mint Omeglén, és ugyanúgy regisztráció nélkül!

Sőt az oldalon találkoztam magyarokkal is!

2023. nov. 11. 02:58
 12/27 anonim válasza:
#11 köszönöm szépen, akkor lehet mégsem mondok le végleg a chatekről.
2023. nov. 11. 02:59
 13/27 anonim válasza:
A főoldalon az interest-be érdemes beírni, hogy: Hungary, akkor rögtön magyarokat keres.
2023. nov. 11. 03:02
 14/27 anonim válasza:
#13 Ez ilyen szabadon választható kategória?
2023. nov. 11. 03:06
 15/27 anonim válasza:
Nekem nagymamám mindig úgy jelentkezett be online mint "Iron Granny".
2023. nov. 11. 03:06
 16/27 anonim válasza:

Oda bármit be lehet írni, de ugye értelem szerűen beírtam, hogy Hungary, és utána csak magyarokat dobál be.

Nyilván a többi magyar is Hungaryt ír oda és így a rendszer össze párosítja a magyarokat.

2023. nov. 11. 03:13
 17/27 anonim válasza:
#16 Köszönöm, végre egy válasz ami sokatt segített nekem, pedig nem is az én kérdésem. :D <3
2023. nov. 11. 03:15
 18/27 anonim válasza:

Az "interest" az az érdeklődési kör, és ha két személy ugyanazt írja be akkor a rendszer össze párosítja őket. De amúgy nem muszáj országnak lennie lehet akármi téma. :D

De akkor nagy valószínűséggel nem magyar személyeket dobál be a rendszer . :D

2023. nov. 11. 03:18
 19/27 anonim válasza:
Sajnálom hogy megszűnt, bár a sok perverz miatt már tényleg elviselhetetlen volt... Mindenesetre egy korszak lezárult az internet történetében.
2023. nov. 11. 22:23
 20/27 anonim válasza:

Ki szerettem volna írni egy kérdést, miután rámentem, hogy Omegle.com...

Nézzétek, igazából egy kérdéssel meg egy önbeismeréssel is kezdenék.

Most tulajdonképpen mi a frász volt a konkrét ok? Csak mert írták fentebb, hogy videóban lányokat ijesztgettek.

Az önbeismerés; mindenki megtud bántani mást, és rosszat is cselekedni. Ez alól szerintem szinte senki sem kivétel.

De előbb megdöbbentett engem az a sírkő meg a hosszú levél.

Pont most akartam újra elkezdeni azt a korszakom, ami régen sikeres volt és menedzseltem is. Meg az Omeglén írják, hogy hallott)ak) házasságokról is.

Az első, komoly barátnőmet én ott ismertem meg, és tényleg majdnem házasság lett a vége. Random emberekkel meg szeretek beszélgetni... vagyis szerettem. Meg én típusra is oldschool arc vagyok és pont 1 hete? írtam egy ismerkedős kérdés alá, hogy már gyakorlatilag sehol.

Amit az Omeglések magyaráznak, az gyakorlatilag - nekem -, már szalmabáb, másrészt egy rossz felismerés.

Gyakorlatilag azt írják, hogy rohad a világ, meg a kommunikáció és visszaélések vannak? Könyörgöm, családtagok nem beszélnek egymással, és ez már érinti az 50+os korosztályt is, hogy felmennek netre, belezakkannak. Minden internetes felületen hasonló dolog van, de a való életben is. Nem hogy nincs kommunikáció, hanem az emberek rohadnak minden téren.

Ilyen koordinátarendszerben meg nem igazán értem, hogy miért kellett megszüntetni. Ha valóban egy ember csinálta, akkor megértem, hogy nem akar "szívinfarktust kapni", de amúgy nem.

Ennek az egésznek a vége amúgy az lesz, hogy először megbolondul/ bezárkózik mindenki, egyre többen hagyják ott a közösségi médiát, aztán LASSAN újra kijárnak a parkba, meg a kocsmákba stb.

Ha tényleg nem valami súlyos bűncselekmény történt Omeglén, akkor nem értem miért nem lehetett átpasszolni másnak, vagy eladni. Az emberi viselkedés, minőség romlása tény. Szerintem megállíthatatlan amúgy, de ez egy külön kisregény lenne.

Felsős korom óta chatelgettem... Én sajnálom. A másik igazság meg az és szintén ez is megérne egy kisregényt; a chatelés korának vége.

2023. nov. 12. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!