Akar valaki szegedi családdal barátkozni?
Figyelt kérdés
20- as,30- as korosztály, akár gyerekes pár vagy anyuka,együtt játszanának a gyerekek( nekünk 2 fiú van,8 és 1 évesek.) akár gyerektelen pár vagy szingli,bàrki akinek lenne kedve barátkozni,közös programokat kitalálni, strandok,vadaspark, vagy csak itthon társas,film, xbox,gépezés,nekem nincs tesóm,ez lehet akár tesókereső is... ha van kedved írd le az ötleteidet.2023. nov. 2. 18:27
1/6 anonim válasza:
Komolyan miért itt?
Névvel, képekkel kellene HELYI, szegedi csoportokban keresni ilyet.
2023. nov. 2. 19:04
2/6 anonim válasza:
Én szívesen, csak nem szegedi vagyok, de online tarthatjuk a kapcsolatot, írj rám ha érdekel, itt privátban.
2023. nov. 2. 19:11
3/6 anonim válasza:
Mert ne kereshetne itt? Itt is vannak jófej emeberek csak sajna nekem pl messze vagytok
2023. nov. 2. 21:02
4/6 A kérdező kommentje:
igen reméltem,hogy valaki ajánl valami csoportot is,meg persze elsőbb neten megkeresni egymást vagy hasonló vagy csak valakinek van ötlete hogyan lehet új embereket keresni :)
2023. nov. 3. 01:23
5/6 anonim válasza:
1!
Szegeden nincsenek ilyen csoportok! Szeged ilyen szempontból vadkelet!
2023. nov. 3. 14:36
6/6 anonim válasza:
Nope
júl. 28. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!