Szeretsz interneten beszélgetni, ismerkedni, barátkozni idegenekkel? 24/L
Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 11:12
1/19 anonim válasza:
Szeretnék, csak egy probléma van... Rengeteg a gyogyós.
2/19 anonim válasza:
Nem, nagyon személytelen és 2 nap után mindenki eltűnik
3/19 anonim válasza:
Alapvetően szeretek embereket megismerni, de a net azért nem az értelmes emberek gyűjtőhelye. Persze ismertem már meg jófej embereket többek között ezen az oldalon is, de nem ez a jellemző.
4/19 anonim válasza:
Én igen, de szeretem továbbvinni, és élőben is találkozni. nekem csak az írogatás személytelen. :D
5/19 anonim válasza:
Én szeretnék, de csak fiúkkal!
6/19 anonim válasza:
Én meg csak lányokkal. De elég rosszak a tapasztalatok.
7/19 anonim válasza:
Régen kb 10 éve szerettem igen. Akkor még másabbnak tűnt az egész. Rendes barátságokat kötöttem, amik a mai napig tartanak. Sőt a párom is akkor neten ismertem meg egy játék oldalon.
Én is közvetlenebb voltam. Ma már nem is mernék chat oldalakon idegenekkel irogatni. Meg kedvem sincs hozzá.
29N
8/19 anonim válasza:
Egy időben szerettem, de mostanában azt vettem észre, hogy azokkal is inkább élőben akarok találkozni, akiket amúgy ismerek. A másik, amit már sablonosan meg tudok figyelni, hogy a kezdeti ismerkedés után egyszerűen nem lehet miről beszélni, mert nincs közös pont, szóval vagy találkozni kell, hogy legyen, vagy bele van kódolva a kiüresedés.
29
9/19 anonim válasza:
Régen szerettem, mert régen nem a trollkodás jelentette leginkább a "netes életet". Ma már nagyon sok és egyre több a háborodott idegbeteg hibbant szerencsétlen rajta.
10/19 anonim válasza:
Szeretnék, de korban hozzám illő nővel. (28-45 év köztivel). (F41)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!