Szeretsz interneten beszélgetni, ismerkedni, barátkozni idegenekkel? 24/L
Általános végén, gimi -talán- közepéig imádtam neten beszélgetni, ismerkedni "barátokat" szerezni. Élveztem is, elenyésző kivétellel nagyon remek és kedves embereket sikeredett kifognom, és sokféle országból lettek netes "barátaim".
Többekkel 4-5 évig is írogattunk, találkák azonban szinte nem is voltak, szóval nem lepődtem meg, hogy közülük végül talán egy valaki maradt. Az bánt, hogy mindig a másik fél dobbantott és 1 kivétellel mind szó nélkül szívódott fel.. pedig relatívan sok ilyen esetről van szó. Többen FB ismerősök maradtak, de nem valami aktívak.
Most már nincs is ilyenre igényem, se kedvem, se időm. Úgyis eltűnik a másik fél, a csalók száma is eléggé megnőtt az utóbbi időkben, meg helyenként már majdhogynem teher is, hogy jön az üzenet és van bennem egy nem-is-tudom-mi, hogy gyorsan illene rá reagálni.
Nem, manapság ez már egyáltalán nem működik.
30as vagyok. Kb. 2010-ig 8-10 emberrel biztosan találkoztam a chat.hu-ról, hotdogról. Van, akivel azóta is tartom a kapcsolat.
De ma már nincsenek ilyen oldalak. A két legnagyobb chat elnéptelenedett, más oldalak meg sztem teljesen alkalmatlanok erre.
A legnagyobb probléma viszont az, hogy ahogy Magyarország csúszik lefelé, egyre több a hibbant, frusztrált ember a neten is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!