Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nyitott itt bárki is szimpla...

Nyitott itt bárki is szimpla barátság kialakítására?☺️ Hajdú-Bihar megyében lakom. 22/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy olyan személyt, akivel mély és szoros barátságot tudnék kialakítani. Jelenleg nincs ilyen ember az életemben és nem is volt, viszont nagyon szeretnék egy ilyen embert. Akár

lány, akár fiú személyében, de fiúkra nyitottabb vagyok.(mindenféle hatsoszandek nélkül)😅☺️

Ha bárkit is érdekel, hogy miért itt próbálkozom, vagy bármi a kérdéssel kapcsolatban, akkor annak szívesen leírom/válaszolok privátban.

2023. szept. 25. 15:14
1 2
 11/15 anonim válasza:

Hát sajnállak kedves kérdező!🥺

Arra én is kiváncsi vagyok mi miatt itt keresel barátot? Vagy ez az oldal is csak egy próba?

Sok fura hozzászolást és privátot kapsz az biztos, de ne add fel ...vannak azért normális felhasználók is, akikkel tényleg jól el lehet beszélgetni!

2023. szept. 25. 18:56
 12/15 anonim válasza:
Én messze lakok tőled, szóval nem feltétlen barátkozni jöttem, de kíváncsi vagyok rá, miért itt keresel, és miért nem személyesen (no offense, csak kíváncsi vagyok).
2023. szept. 25. 19:31
 13/15 anonim válasza:
Ha érdekel a soft bdsm téma,akkor írj nyugodtan!
2023. szept. 25. 20:18
 14/15 anonim válasza:
Ha tényleg ez a cél, írj
2023. szept. 25. 21:08
 15/15 anonim válasza:
Írni fog, de szerintem nem kedves lány
2023. szept. 25. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!