Győri,vagy Győr közeli emberek! Valaki ilyen barátság kialakításában benne lenne?
Nincsenek Győrben és közelében igazán barátaim,de szoktam ott lenni,a jövőben meg többet is leszek.
Olyan embereket keresek barátnak,vagy havernak,fiú/lány,akikkel meg lehetne bármit beszélni,és egyben támogatnánk egymást,legfőképpen nem szavakkal.--> Kicsit gonoszabbak,szeretnek szivatni,de nem utcabeliekre gondolok,hanem általános példa: valakit megcsal az exe,akkor ha nem is annyira,de kicsit vissza lehetne adni,bàrhogy. (Talán ilyenekre mondják,hogy betegek,de akkor betegebb embereket keresek)
Én ilyenekben benne lennék,mert csak olyan barátaim voltak,akik folyton szavakkal dobálóztak,ahelyett hogy azt mondták volna igyunk egy üveg valamit xy helyen és beszéljünk,vagy felhoztak volna ilyen ötleteket,az is egyszer volt,meg nem voltak igazán bevállalósak. (Nem exet szivattam)
Véleményt nem kérek erről,de ha valaki ilyen személyre vágyik,akkor beszéljünk szerintem,aztán meglátjuk😌 (És ha homofób vagy,akkor nem fogsz szeretni)
Lassan 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!