Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A szàmomra nem szimpatikus,ès...

A szàmomra nem szimpatikus,ès a nem vonzó között külömbsèg van. Párbeszéd kifejtése lentebb. Mit ért ez alatt a Nő?

Figyelt kérdés

F-Nagyon kedves vagy annak ellenére hogy nyitottam és nem vagyok szimpatikus

N-Ilyet nem írtam,hogy ne lennèl szimpatikus.

A szàmomra nem szimpatikus,ès a nem vonzó között külömbsèg van.

2023. szept. 15. 10:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

ilyen előzmények után nem tudtad megfejteni a különbségat a vonzó és a szimpatikus között? :D:D:D

nyilvánvaló, udvariasan betett a - jobb esetben - "barátzónába", de inkább a "vedd észre magad és kopj le" - zónába

2023. szept. 15. 12:03
 12/21 anonim válasza:

Nekem pl szimpatikus/nem szimpatikus az bárki lehet, férfi, nő, idős, fiatal, inkább személyiségfüggő.

Vonzó viszont kizárólag férfi, mert hetero nő vagyok. Ez viszont inkább külső vonzalom.

Aki egyszerre szimpatikus és vonzó, az a főnyeremény férfiben.

2023. szept. 15. 12:15
 13/21 Szervizmérnök úr válasza:

"Ha szeretnél beszèlgetni,nyílni,mèlyülni tanulni,tanítani egymàsnak,arra nyitott vagyok"

Ha ez nem csak online "beszélgetésre" vonatkozna, akkor lehetne mondani, hogy szimpatikus vagy számára, de nem vonzó. Mondjuk barátkozna veled, de szex nélkül.

De ha csak online, az nem sok minden ugyebár.

2023. szept. 15. 12:20
 14/21 A kérdező kommentje:

13#

N-Ha szeretnél beszèlgetni,nyílni,mèlyülni tanulni,tanítani egymàsnak,arra nyitott vagyok.

Bàr inkább szemèlyesen,mint iràsban.

2023. szept. 15. 12:29
 15/21 anonim válasza:
Amennyiben a magyar az anyanyelved, akkor elég nyilvánvalónak kellene lennie a különbségnek.
2023. szept. 15. 12:49
 16/21 joereal válasza:
Finoman le vagy pattintva báttya.
2023. szept. 15. 13:42
 17/21 anonim válasza:

Tehát ez a beszélgetés:

N: "Me*gtisztelő a bizalmad! Sajnálom, de azt hiszem fèlreèrtettél, tovàbra sem vàltozott, hogy fotó alapján nem tèged kereslek. Ha szeretnél beszèlgetni, nyílni, mèlyülni, tanulni, tanítani egymàsnak, arra nyitott vagyok."

F (te): "Nagyon kedves vagy, annak ellenére, ahogy én nyitottam feléd, és nem találtál szimpatikusnak."

N: "Ilyet nem írtam,hogy ne lennèl szimpatikus."

Miért, te hogyan nyitottál? Ez még mindig nem derült ki...

2023. szept. 15. 18:00
 18/21 A kérdező kommentje:
Ejtettem. Koszonom a hozzaszoloknak
2023. szept. 16. 09:12
 19/21 anonim válasza:

18

Mit ejtettél?

Vagy kit ejtettél?

2023. szept. 16. 11:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Mindent

A nőt, a kerdest, valaszt, magamat.

2023. szept. 16. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!