A szàmomra nem szimpatikus,ès a nem vonzó között külömbsèg van. Párbeszéd kifejtése lentebb. Mit ért ez alatt a Nő?
F-Nagyon kedves vagy annak ellenére hogy nyitottam és nem vagyok szimpatikus
N-Ilyet nem írtam,hogy ne lennèl szimpatikus.
A szàmomra nem szimpatikus,ès a nem vonzó között külömbsèg van.
Szimpatikus = emberileg alkalmasnak talállak valamire (pl. barátnak).
Vonzó = gyere ráááám!
Először is a "különbség" szót ne írd m-betűvel, mert bunkóságnak számít.
Külö_n_bség.
Továbbá próbáld érthetőbben kifejteni a problémád, hogy segíthessünk a magyarban.
Fordítási próba:
- Nagyon kedves vagy, annak ellenére, ahogy én nyitottam feléd, és nem találtál szimpatikusnak.
- Ilyet nem írtam,hogy ne lennèl szimpatikus.
ps: Nő írta, és egyébként elnézést kért a helyesírásért, engem pedig különösebben nem érdekel a helyesírás.
ezek telefonos elgépelések inkább.
idézés miatt így írtam, ne én átfogalmazásom bármelyikéből legyen egy 3. verzió
Szimpatikus (vagy magyarosabban: rokonszenves) ellentéte az ellenszenves.
Valaki szimpatikus vagy ellenszenves, ezek semleges, szexuális töltet nélküli jelentések.
Vonzó, az már erotikus jellegű, fajfenntartási ösztönnel kapcsolatos dolog.
nem szimpatikus = nem szívesen beszélsz vele
nem vonzó = nem szexelnél vele
szerintem szívesen beszélgetne, jól esett a bókom, kép alapján nem vagyok szimpatikus.
"mertisztelő a bizalmad!
Sajnálom,de azt hiszem fèlre èrtettél, tovàbra sem vàltozott,hogy fotó alapján, nem tèged kereslek.
Ha szeretnél beszèlgetni,nyílni,mèlyülni tanulni,tanítani egymàsnak,arra nyitott vagyok"
Ezek még előzmények a kérdéses szöveg előttről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!