Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy párkapcsolatot vagy egy...

Egy párkapcsolatot vagy egy barátságot értékeltek többre?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 10:09
1 2
 1/14 anonim válasza:

Párkapcsolatot. Mások meg biztos a barátságot.

Együtt élni, megosztani mindent, elmélyültebb dolog.

De ritka az igaz, mély kapcsolat, ahogy az igaz barát is ritka.

2023. szept. 10. 10:18
 2/14 anonim válasza:

Ez annyira függ a szituációtól nálam, hogy nem is tudok rá válaszolni csak az egyikkel.

Ha pl 2 hónapos párkapcsolatot vagy 10 éves barátságot hasonlítok, nyilván a barátságot.

Fordítottan fordítva.

De egyébként az a legszebb az életben, hogy nem kell választani. Ha választani kell és azért, mert barátságból lesz kapcsolat az rendben. Ha a párod vagy barátod kényszerítene választani, akkor toxikus a kapcsolat, azaz annak véget kell vetni.

2023. szept. 10. 10:25
 3/14 anonim válasza:
A barátság fontosabb kapcsolat. A párkapcsolat csak hátráltat, nem lehetsz önmagad, egy picit nem vele foglalkozol már hiszti van.
2023. szept. 10. 10:34
 4/14 anonim válasza:

3-as, akkor még nem volt igazán jó kapcsolatod. A párkapcsolatnak éppen az a lényeg, hogy együtt többre vagytok képesek. Kell a kompromisszum, mint minden helyzetben, de ha a másik ember nem segít semmilyen téren előrébb az életben (akár csak érzelmi támogatásként), akkor annak nincs is értelme.

Ez barátságra is igaz

Egyébként nem lehet ezt így megválaszolni, 2-es jól leírta

2023. szept. 10. 10:42
 5/14 anonim válasza:

Több mindentől függ. mennyi ideje tart a párkapcsolat? És a barátság? Mi az amiben számíthatsz a másikra?

Van olyan barátságom, aminél a párkapcsolat fontosabb(1 éves barátság, kéthetente egyszer talizunk, kávézunk, jól érezzük magunkat együtt). és van ahol a barátság fontosabb(17 éve a legjobb barátnőm, jóban rosszban. Mikor halva született a babám ő volt az első aki rohant be az éjszaka közepén, mellettem volt, együtt sírtunk, majd velem örült mikor összejöttem a mostani párommal, de fordítva is igaz, mikor őt érte síbaleset Szlovéniában amint tudtam mentem ki.(2 éves párkapcsolat)

2023. szept. 10. 10:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy párkapcsolat rövid idejű, meg azért több is van (kb. mint a villamos, jönnek-mennek), míg egy igaz barátság több évtizedes. Meg van, amikor nem lehet elmenni pl. hétvégére a baráttal, mert az asszony közbeszól stb..
2023. szept. 10. 10:48
 7/14 anonim válasza:
Lassacskán lekoptak a "barátaim", ami nem is baj, mert inkább csak koloncnak voltak 😂.
2023. szept. 10. 10:50
 8/14 anonim válasza:

Miért lenne egy JÓ párkapcsolat rövid idejü??? Éppen az a jó benne, ha sokáig tart.

Akinek meg az "asszony közbeszól", ott elég baj,van, eleve milyen megnevezés már az, hogy "asszony", másrész normális párkapcsolatban van helye a barátokkal töltött idönek is.

2023. szept. 10. 10:59
 9/14 anonim válasza:
Nekem a férjem egyben a legjobb barátom is volt.
2023. szept. 10. 11:00
 10/14 anonim válasza:
#3 Attól még, hogy neked eddig csak rossz kapcsolataid voltak, még nem jelenti, hogy minden kapcsolat ilyen. Ezekből ki kellett volna lépned, nem pedig tűrni. Birka voltál, most meg itt hisztizel, hogy jajj, a kapcsolat rossz, minden nő k./minden férif disznó, stb. nyaf-nyaf...
2023. szept. 10. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!