Egy párkapcsolatot vagy egy barátságot értékeltek többre?
Párkapcsolatot. Mások meg biztos a barátságot.
Együtt élni, megosztani mindent, elmélyültebb dolog.
De ritka az igaz, mély kapcsolat, ahogy az igaz barát is ritka.
Ez annyira függ a szituációtól nálam, hogy nem is tudok rá válaszolni csak az egyikkel.
Ha pl 2 hónapos párkapcsolatot vagy 10 éves barátságot hasonlítok, nyilván a barátságot.
Fordítottan fordítva.
De egyébként az a legszebb az életben, hogy nem kell választani. Ha választani kell és azért, mert barátságból lesz kapcsolat az rendben. Ha a párod vagy barátod kényszerítene választani, akkor toxikus a kapcsolat, azaz annak véget kell vetni.
3-as, akkor még nem volt igazán jó kapcsolatod. A párkapcsolatnak éppen az a lényeg, hogy együtt többre vagytok képesek. Kell a kompromisszum, mint minden helyzetben, de ha a másik ember nem segít semmilyen téren előrébb az életben (akár csak érzelmi támogatásként), akkor annak nincs is értelme.
Ez barátságra is igaz
Egyébként nem lehet ezt így megválaszolni, 2-es jól leírta
Több mindentől függ. mennyi ideje tart a párkapcsolat? És a barátság? Mi az amiben számíthatsz a másikra?
Van olyan barátságom, aminél a párkapcsolat fontosabb(1 éves barátság, kéthetente egyszer talizunk, kávézunk, jól érezzük magunkat együtt). és van ahol a barátság fontosabb(17 éve a legjobb barátnőm, jóban rosszban. Mikor halva született a babám ő volt az első aki rohant be az éjszaka közepén, mellettem volt, együtt sírtunk, majd velem örült mikor összejöttem a mostani párommal, de fordítva is igaz, mikor őt érte síbaleset Szlovéniában amint tudtam mentem ki.(2 éves párkapcsolat)
Miért lenne egy JÓ párkapcsolat rövid idejü??? Éppen az a jó benne, ha sokáig tart.
Akinek meg az "asszony közbeszól", ott elég baj,van, eleve milyen megnevezés már az, hogy "asszony", másrész normális párkapcsolatban van helye a barátokkal töltött idönek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!