Van baráti körötök a munkahelyeteken, vagy kötnétek ott barátságokat, illetve összejönnétek ellenkező neművel?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, van baráti köröm ott, vagy kötnék barátságot, illetve összejönnék ellenkező neművel is, ha szimpatikus.
Van ott baráti köröm, vagy kötnék barátságot, de párkapcsolatot nem alakítanék ki munkahelyen.
Nem kötnék barátságot munkahelyen, és párkapcsolatot sem alakítanék ott ki.
Egyéb, leírom.
18 szavazat
1/6 anonim válasza:
A legjobb barátnőmmel együtt dolgoztam, a férjem és az apósom is kollégám volt.
2/6 anonim válasza:
Munkahelyen ellenkező neművel elvből nem. Csak is azonos neművel, kizárólag elvből. Civilben hetero vagyok.
3/6 anonim válasza:
Nekem volt egy kolléganőm kétszer is onnan választott pasit magának. Az egyik családos volt.
4/6 anonim válasza:
Aztán ha szétmentek mindenki tudni fogja, hogy a világon neked van a legeslegkisebb pöcsöd. Meg egyéb pletykák amivel alázhat gyalázhat.
6/6 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség. A munkatársaim épp ugyanolyan emberek mint a világon az összes többi, csak egy cégnél dolgozunk.
Nem fogok senkivel jobban vagy kevésbé barátságos lenni csak azért mert a munkatársam.
Bennem és a munkatársaimban az a közös, hogy ugyanazt dolgozzuk, ugyanolyan színű pulcsi van rajtunk ugyanazzal a felirattal ami a cég neve.
De a munkavédelmi bakancs már nem ugyanolyan, mert a legtöbbjüknek fekete az enyém barna. Szóval én már kilógok a sorból... Bár van mégegy ember akinek barna, szóval több a közös bennünk mert egy színű pulcsiban dolgozunk, ugyanaz rajta a felirat, és a bakancsunk színe is ugyanaz. Akkor vele jobban kéne barátkoznom mint bárki mással a világban ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!