Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan aki szeretne...

Van itt olyan aki szeretne egy normális, mélyebb baráti kapcsolatot? 18F

Figyelt kérdés
Amit rólam tudni kell: 18 éves fiú vagyok, még tanulok, kedves vagyok, megértő, elfogadó. Inkább introvertált, de nem az a fajta aki imád otthon ülni:) Személyiségem INFJ. Hobbim nagyon nincs, szeretek zenét hallgatni, néha animét nézni, kirándulni, utazni. Sok dolog foglalkoztat, szinte bármiről tudok beszélgetni. Helyileg a Dunántúlon élek, Balaton északi part környékén. Távolság nem gond, tudok utazni:) Elvárásom csak annyi hogy legyünk hasonló korban (15-20), és lehetőleg lány legyél, (mindenféle rossz szándéktól mentesen, lányokkal jobban kijövök). És gondold komolyan légyszi, ne ragadjunk le pár szónál, rengeteg ilyennel beszéltem már itt, kíméljük meg egymást ettől. Nekem nincsenek barátaim, ha lehet inkább olyanokkal barátkoznék akiknek szintén nincs nagy baráti köre. Remélem ez érthető. Többet priviben:)

2023. szept. 8. 21:09
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát én nagyon szívesen barátkoztam volna veled, váltottuk is egyszer egy-két üzenetet (még valamikor július vége felé), de aztán....

Na szóval én most is szívesen barátkoznék, de biztos, hogy volt valamilyen oka annak, hogy nem érkezett már üzenet (ezért amúgy persze nem haragszom), de én akkoris nyitoztt vagyok a barátkozásra, de ha te inkább lányokkal szeretnél (és én nem vagyok elég szimpatikus neked) akkor ez van! :)

2023. szept. 9. 07:12
 12/12 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy én 2-3 évvel kiesek a kortartományodból, illetve közel se élek, de azért írok ide, hogy biztassalak kicsit.

Vannak sokan akik nem hisznek a két nem barátságában, ez az ő dolguk, de egyébként szerintem létezik. Úgyhogy lehet nem itt fogsz találni erre partnert, de valahol biztosan.

Úgyhogy sok sikert 😇

2023. szept. 9. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!