Van itt vegán srác, aki beszélgetne velem? 20/L
nem párkapcsolatot keresek, csak jól esne szembesülni vele hogy tényleg léteznek xd
én is vegán vagyok (e mellett húmán beállítottságú, szeretek olvasni, meg filmet nézni, csak így pár uncsi infó rólam)
Még ha kapcsolatot is keresnék akkor is gusztustalannak tartanám, hogy idegennek írogatsz ilyeneket.
Komolyan sajnálom azokat a normális férfiakat akik egy kalap alatt vannak kezelve az ilyen gusztustalan barmokkal.
És most finoman fogalmaztam.
illetve mégegyszer felszólítok minden agyhalottat, hogy aki NEM VEGÁN AZ NE ÍRJON!
érthető? vagy mondjam el más nyelven is?
nem fogok írni senkinek, aki nem az, hiába próbálkozik be a következő dugható pinánál, ami feltűnt a platformon, hogy hátha
És természetesen most nem a 7esre gondolok (vagy akár a 6osra lol), hanem a húsevőkre
Ebben mi a gusztustalan?
Eléggé fura dolog az, hogy egy teljesen normális dolgot egy kapcsolatban gusztustalannak állítod be.
Szerintem troll a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!