Van itt vegán srác, aki beszélgetne velem? 20/L
nem párkapcsolatot keresek, csak jól esne szembesülni vele hogy tényleg léteznek xd
én is vegán vagyok (e mellett húmán beállítottságú, szeretek olvasni, meg filmet nézni, csak így pár uncsi infó rólam)
nem fér bele húsevő :c olyan sráccal mindenhol tudok beszélgetni
légyszi tényleg csak vegán srác írjon, az se baj ha van barátnője, tényleg csak dumálni akarok egyet
Szia. Én 22 éves fiú vagyok, 7 éve pesco vegetáriánus. A 7 év alatt volt egy fél év, amikor vegán voltam. Alapvetően sokminden volt ami bejött benne, de hosszú távon nem éreztem már magam jól benne, és nem is voltam egészséges, ezért tértem vissza a pesco vegetáriánus étrendre, számomra ez egy aranyközépút, egy olyan étrend, ahol megkap mindent a szervezetem, és a lelkiismeretem is tiszta.
Benne voltam anno ilyen vegán csoportokban, és vegán közösségekben. Borzasztó ami ott van, szektás csőlátásmód jellemzi az ilyen csoportokat és közösségeket, illetve a nárcisztikusság. (Ettől függetlenül persze vannak nagyon normális vegán ismerőseim, köztük fiúk is.)
Nekem abszolút nincs semmi bajom a húsevő emberekkel, a vegánok általánosságban sokkal kirekesztőbbek voltak velem, még akkor is amikor én magam is vegán voltam.
egyáltalán nem az étrend alapján fogok megítélni egy embert, és nem is ez alapján barátkozom, ebből én személy szerint már rég kinőttem az első 1-2 év után. Persze ettől függetlenül én nem mondom azt, hogy te ez alapján akarsz ismerkedni és barátkozni, az is lehet, hogy szimplán csak a témáról szeretnél beszélgetni valakivel, meg a tapasztalatairól, amivel semmi gond nincsen. Csak gondoltam leírom az én személyes véleményem és tapasztalatom a témával kapcsolatban, mivel már 2016 óta mozogtam ilyen körökben.
Szia! Vegán férfi vagyok, 26 éves. Tényleg az vagyok. :)
Írj nyugodtan.
Húst ne egyek, bezzeg a te husikádat igen?
Hopokrata nők 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!