Olyan személy, aki ugyan így van ?
29 éves srác vagyok aki Miskolcon lakik , nem átlagos kinézettel aki bararokat keresne.
Csak hogy egy kicsit megismerj szeretek turázni és új helyeket felfedezni, edzeni (amikhez partnereket is szívesen találnék). Mindemellett introvertált vagyok aki szeret lelkizni , de cserébe jó a humorom és szeretnék kicsit kiszakadni a hétköznapokból . 😀
Szóval ha szeretnél egy jó barátot ,írj bátran 😉
10 nyilván mamahoteles alatt azokat értem, akik azért azok, mert az olyan kényelmes.
Nekem is van egy nagyon jó barátom 10 éves korunk óta, akinek nem volt lehetősége lépni, de náluk nagy az egyetértés is, és ők így tudnak egy jó éleszínvonalat tartani, hogy a nagy házban 3 generáció megfér.
Ők ha különmennének, az pontm indenkinek rossz lenne, van ilyen is, de ritka.
Tényleg volt benne egy kis kötekedés is, már megbántam.
#13 Igen, látom, hogy idehánytál még egy csomó választ, de ez egyrészt nem magyarázza meg, hogy neked miért nem mindegy, hogy a kérdező kivel lakik, másrészt pont te kötsz bele, hogy miért nem a kérdésre válaszolok? :D Idejöttél kötözködni, hogy levezesd a frusztrációdat, ezen pörögsz itt órák óta, írogatod a sok sületlenséget, aminek semmi köze a kérdéshez, majd amikor kérdőre vonnak, akkor ennyit tudsz rá mondani, hogy nem a kérdésre jöttem válaszolni. Nem gyanús, hogy az pont te vagy, aki csak trollkodni meg levezetni a feszkót jött ide? :))
Tehát mégegyszer megkérdezem, hátha sikerül válaszolni: Miért izgat annyira, hogy a kérdező kivel lakik? Egy túratársakat kereső kérdésnél miért tartottad ezt fontosnak? Mit éreztél, amikor a kérdést olvasva ez volt az első, ami eszedbejutott? :D Mert elég nehezen tudok elképzelni ilyen helyzetet, hogy valaki aszerint keres túratársat, hogy az édesanyjával lakik e.
Semmi közöd hozzá. Azt is írtam, hogy már megbántam. Csak odáig nem jutottál, mert buta vagy mint a a föld.
Miután ezt az utolsó mondatomat SEM sikerült értelmezni, a többin már nem is csodálkozok, hogy számodra csak „idejányàs“, te sudribunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!