Tapasztaltál már olyat, mikor egy általad szeretett személy elhunyt, és te szinte ugyan azt élted át, ugyan abban az időben, ugyan azon a napon, amit ugyan akkor ő?
Bocsánatot kérek előre, hogy nem tudom jobban megfogalmazni a kérdésemet, de egyszerűen ettől jobban nem tudtam.
2 évvel ezelőtt egy számomra fontos ember halt meg. Június 30.-án (kedden) műtét közben vesztette életét.
Adódott egy olyan helyzet, hogy 1 hét múlva engem is műteni fognak, november 30.-án (kedden). Mit ne mondjak van bennem félelem, főleg abban a tudatban, hogy számára is ez volt az utolsó nap, s ugyan ilyen körülmények között távozott. Eléggé félek, szó sem róla, félek, hogy én is úgy fogom végezni.
Volt már másnak hasonló tapasztalata ilyen téren?
Semmi baj, a kérdés érthető. Én nem emlékszem a saját életemből hirtelen ilyen, másokról viszont halottam hasonlót, olvastam is évekkel ezelőtt ilyesmiket. Ez egy érdekes kérdés a tudomány és a vallás közös, szürke határvidékéről, és nem könnyű válaszolni rá. Van egy régi könyv, amelyben sok misztikus történet van, egy pap írta: Nagy Antal: Hitelemzés példákban, 1880-as évek. Antikváriumokban kapható, ajánlom, ha érdekel.
Azért annyira nem félnék, mert június nem november...
Nagyon köszönöm a választ!
Igen ez az egyedüli egy dolog, ami valami miatt nem ad olyan nagy aggodalomra okot. Azonban azt megjegyezném, hogy az Ő műtétjére is novemberben került volna sor, viszont a covid miatt halasztották számára a műtétet.
Ezt azért még jobbnak éreztem megjegyezni.
A könyvet pedig minden bizonnyal befogom szerezni, mert eléggé hiszek ilyen dolgokban.
Minden esetre kíváncsi vagyok mások véleményére és tapasztalatára is.
Nem kell izgulnod. Főleg ha nem ugyanaz miatt műtenek. Neked más a tested, más az immunrendszered.
Gondolj arra, hogy ez az eset 1 volt az tízezerből. Hogy mégegysze bekövetkezzen, még tízezer embert kell műteni előtted:)
Nyugi, semmi baj nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!