Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik éreztek már olyat, hogy...

Akik éreztek már olyat, hogy egy elhunyt szerettük még velük van, figyel és vigyáz rájuk; pontosan mit éreztetek/tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallom ezt, hogy érzi, hogy nem szűnt meg teljesen, érzi, hogy a közelében van. És érdekelne, hogy ez pontosan mit takar. Milyen az?

A témában alapvetően szkeptikus vagyok, de nyitottsággal.

Nem provokálni akarok, hogy utána kigúnyoljam a válaszadókat, hanem tényleg kíváncsi vagyok. És szeretnék valamit... más szemszögből is megvizsgálni.

2020. jan. 31. 02:35
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Akit igazán szerettél azt a legnehezebb elengedni... a tudat alattid fogja sugallni hogy ott van, mert szeretnéd azt tudni, érezni hogy nem ment el teljesen. Ez teljesen természetes. A "jelek" nagyon sokrétűek tudnak lenni, véletlen események sorozata, vagy 1-1 esemény.

Akár így, akár úgy, akárki is ment el: élj úgy, hogy ha látna akkor büszke legyen rád!

2020. jan. 31. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Amire nem figyelsz, az nem is létezik. Ugyanígy igaz fordítva is, hogy amire figyelsz, azt tapasztalod, az válik a valóságoddá.

Ezek az emberek csak bebeszélik maguknak.

Csak próbálod ki. Kezd el tudatosan megfigyelni a terhes nőket. Terhes nőket fogsz látni mindenhol.

2020. jan. 31. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Milyen szép válasz az egyes.
2020. jan. 31. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Bennem csak a vágy élt, hogy bár látná szegény apám "onnan föntről", hogy jó géneket adott útravalóul, mert minden helyzetben megállom a helyemet.
2020. febr. 1. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Hmm.. Néha a Jóisten megengedi egy-egy elhunyt hozzátartozónknak hogy fentről segítsenek bennünket. Például bizonyos bajra figyelmeztethetnek álmunkban ezzel megóva mielőtt bekövetkezne. De ugyanúgy szükségük van az imáinkra Istenhez, hogy ez jobb legyen ez a kapcsolat...
2020. febr. 1. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Eddig sajna nem nagyon érkezett válasz...

Jött mindenféle dolog, ami kapcsolódik hozzá valahogy, csak éppen konkrétan nem. Arra, amit feltettem, a kérdésre, hogy aki érzett már olyat, hogy ott van vele az elhunyt, mit érzett... még nem írt senki.

Én pedig erre vagyok kíváncsi.

Nem arra, hogy ki az, akivel volt már ilyen, és ki az, akivel nem. Nem arra, hogy ezt az érzetet pszichológiailag mi válthatja ki. És nem arra, hogy a vélt vagy valós felsőbb hatalom mit enged meg baráti szívességből, és mennyi imáért. :/

Nem mondom, hogy nem érdekesek meg jók ezek... De még jobb lenne, ha valaki már a feltett kérdésre válaszolna. Nem pedig egy általa átformált változatára...

2020. febr. 2. 05:46
 7/9 szunyo37 ***** válasza:
Nekem több esetben volt, hogy tapasztaltam, de ezt agyi paralizisnek tudták be mások. Szerintem érzelmi alapon van ez. Van hitem, és hiszek a teremtésben, de reálisan látom a dolgokat. Akár tudományos, vagy vallási szempontokat veszek figyelembe. A kettőt együtt kell kezelni.
2020. febr. 5. 05:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem éreztem ilyet. (De a sok történet miatt nem hiszem, hogy kitaláció lenne mind.)
2021. nov. 24. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem érzés, csak remény.
2021. nov. 25. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!