Olyan személy, aki ugyan így van ?
29 éves srác vagyok aki Miskolcon lakik , nem átlagos kinézettel aki bararokat keresne.
Csak hogy egy kicsit megismerj szeretek turázni és új helyeket felfedezni, edzeni (amikhez partnereket is szívesen találnék). Mindemellett introvertált vagyok aki szeret lelkizni , de cserébe jó a humorom és szeretnék kicsit kiszakadni a hétköznapokból . 😀
Szóval ha szeretnél egy jó barátot ,írj bátran 😉
Nem fejezted be a mondatot kérdező: "ugyan így van, de...".
Vagy arrafelé mindenki anafabéta, és nem tudjátok leírni az "ugyanígy"-et?
Szia
Domonkos vagyok. Megörültem, mikor megláttam, hogy valaki nem átlagos kinézettel keres barátokat, mert bevallom jómagam is ilyen vagyok. A többiek azt szokták mondani, hogy koboldképem van, amolyan igazi zsebesféle. Na már most, sajna én az ország másik oldalán lakom, de egy kiadós eső után, ha meglátod majd a szivárványt gondolj arra, hogy én éppen az alján keresem a boldogságomat.
"Egyébként meg nem tök mindegy bárkinek itt, hogy egy random csávó kivel, mivel él?? De tényleg.."
Nem!! Vagy te csak úgy vaktában barátkozol, amit dob a gép? Az olyan, mintha a menyasszonyt házasságkötésig nem láthatnád. Joga van mindenkinek tudni, kivel barátkozik.
"A gyáva emberek fegyvere a nyelvtankönyv,"
Az ilyen megnyilvánulás pedig a tanulatlan emberek mentsvára.
"Én is írnék, ha nem lenne 200 km távolság."
200 kilométerre nem visz a postás nálatok? 😂
Akkor kérlek áruld el nekem, hogy mennyiben befolyásol egy sima barátságot(!!) Mert, hogy azt keres, az, hogy az édesanyjával él vagy egyedül? Ha kapcsolat lenne megérteném, mivel egy kis idő elteltével a párok általában összeköltöznek. Illetve, a másik nagy kérdés, hogy mennyiben befolyásol egy barátságot, egy elírt elválós igekötő? Ha valaki úgy ír le egy fogalmazást, hogy körülbelül nem lehet kivenni amit akar akkor megértem, de itt egyértelműen nem ez történt, csupán bele akartál kötni itt valakibe! :D
"200 kilométerre nem visz a postás nálatok? 😂" Amíg ezt nem olvastam addig azt gondoltam, hogy TALÁN egy vitaképes emberrel, releváns érvekkel és személyeskedés nélkül tudunk beszélni egy adott nézeteltérésről, de hozzá ez a kb "Sas-Kabaré 1987" szintű poén...
Ok 8-as, akkor te pedig azt áruld el, hogy egy barátságot hogy befolyásol, hogy 200 km-re van? Főleg, hogy írásról beszéltél. Nekem pl. 1200 sem probléma ha hasonló gondolkodású emberrel akarom tartani a kapcsolatot (konkrétan van ilyen barátom).
Inkább befolyásolja az, hogy az ember hasonló gondolkodású-e, és aki pl. 29 évesen mamahoteles, az biztos, hogy nem hasonló gondolkodású, erre ment ki a kérdés.
"Amíg ezt nem olvastam addig azt gondoltam, hogy TALÁN egy vitaképes emberrel"
Erre azért nem mondok semmit, mert azt megint személyeskedésnek vennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!