Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megéri itt barátkozni?

Megéri itt barátkozni?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző hogy igen?
2023. szept. 8. 00:33
1 2
 1/14 anonim válasza:

Budapestről talán, amúgy nem annyira. Eleve kevés az ember és kicsi az esélye, hogy közeli. Ráadásul, most már a netes "barátkozzunk" dolog átment abba, hogy mindenki csak a saját kínját tolná a másikra, valami gyors inger adagot akar és ennyi, lép tovább. Most már aki barátkozni akar, nyomja ezt több platformon és csak cserélgeti, használgatja az embereket.

Persze, biztos vannak ritka kivételek. Régebben volt 1-2 beszélgetésem az oldalról (akkor még nem volt ez a kategória), voltak tök jók, de egyik sem tartott évekig, szóval nem tartom "barátnak" őket.

Plusz, volt innét egy kapcsolatom, ami nagyon jól indult, de kiderült, hogy a másik fél nagyon problémás.

2023. szept. 8. 00:36
 2/14 anonim válasza:
ismertem már itt meg pár embert , akivel találkoztam is. szerintem megéri.
2023. szept. 8. 00:48
 3/14 anonim válasza:

Hat év tapasztalata, pár személyes találkozással : NEM.

Felesleges már egyáltalán írogatni is.

2023. szept. 8. 05:00
 4/14 anonim válasza:
Eddig engem válaszra sem méltattak.
2023. szept. 8. 05:25
 5/14 anonim válasza:

Oké, előfordul, hogy eltűnik a másik fél, de nem gondolom túl. Egyszer küldök neki, egy minden rendben üzenetet, és ha nem válaszol akkor lezárom magamban. Nem fogom zargatni, nem körülöttem forog a világ.

Viszont tényleg lehet itt érdekes emberekkel ismerkedni, akikkel lehrt, hogy amúgy sosem találkoznál.

Én nem bántam meg egyet sem.

2023. szept. 8. 05:49
 6/14 anonim válasza:
2 ilyen helyzetem alakult ki: az egyik zátonyra futott, a másik mondhatni működik, tehát 1-1=0, azaz nem igazán éri meg.
2023. szept. 8. 07:11
 7/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy itt az emberek 90, vagy inkább 95%-a eltűnik egy-két üzenet után.
2023. szept. 8. 10:36
 8/14 anonim válasza:
Szerintem igen.
2023. szept. 8. 12:12
 9/14 anonim válasza:
Az extrát is hozzá kell kalkulálni a barátkozáshoz🤣 ha nő vagy persze. Mert ilyenkor a ferfiak baratkozzással próbálkoznak és pár levél váltás után kiderul az is hogy szexet is akarnak. 🤣
2023. szept. 8. 12:39
 10/14 anonim válasza:
7-es van az 99% is
2023. szept. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!