Szerintetek megéri olyannal barátkozni, akinek sok barátja van, sűrűn jár velük ide-oda? Vagy inkább olyannal, akinek nincs vagy csak kevés?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 14:42
1/7 anonim válasza:
Én azzal barátkozom, aki emberileg szimpatikusabb, teljesen mindegy, hány barátja van.
2/7 anonim válasza:
Megeri? Nem szoktam erdekbol baratkozni meg ilyesmi alapjan donteni.. A baratsag csak ugy kialakul.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy kivel könnyebb. Azzal akinek sok van, vagy azzal akinek kevés?
2022. márc. 14. 14:56
4/7 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés, egyikkel se könnyebb vagy nehezebb emiatt mert ez nem szempont, nem ezen múlik.
5/7 anonim válasza:
Mindkettővel lehettek jó barátok, nem ezen múlik tényleg. Viszont a sok barátos lehetséges, hogy kevésbé fog rád érni, ha egyáltalán érdeklődik valaha felőled (tapasztalat). Mivel nincs "ráutalva", hogy keressen, mert van ezer másik ember, akivel lebeszél programokat és mindig elfoglalt. Ez egyben a kapcsolatot is csúnyán be tudja árazni.
6/7 anonim válasza:
5 Ha a másik oldalát nézzük a dolognak az is lehet, hogy akinek nincsenek barátai az pont, hogy rád fog akaszkodni, mert rajtad kívül nem igazán van kivel megélnie a szociális élményeit. Ez kreál egy bizonyos szükség/függés helyzetet ami semmilyen esetben sem egészséges. Persze ez se garantált mint ahogy az sem, hogy egy nagyobb baráti körrel rendelkező ember nem fog rád érni.
Csakis az illető személyiségén múlik, hogy hogyan viselkedik egy barátságban és hogy mennyire könnyű vagy nehéz vele összebarátkozni és nem a szociális hálója méretén.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan erre voltam kíváncsi. Hogy akinek több barátja van, az nem fog annyira ráérni.
2022. márc. 14. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!