Megéri itt ismerkedni barátkozni?
Mit gondoltok? Főként régebbi felhasználók válasza érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
1-est kiegészítve
- ha a közelben lakik
- ha mindketten ugyanúgy szeretnétek megismerni egymást (futottam már bele egyoldalú ismerkedésbe, és nagyon megszívtam)
- ha egyébként passzol a személyiségetek és a világlátásotok
- ha tényleg van kedved hozzá és valóban szeretnéd megismerni, és ugyanígy a másik fél is
Egyébként nem lehetetlen meghatározó kapcsolatba kerülnie itt bárkinek is, csak elég nagy szerencse kell hozzá. Olvastam már, hogy valakik konkrétan ezen oldal segítségével jöttek össze a valóságban, személyesen. Szóval nem lehetetlen, csak minimális az esélye. De egy próbát megér(het) a dolog.
persze, csak jót kell kifogni
de ez az élet minden területén nagy igazság, szerencse kell és kész
2 személyt találtam, akikkel évek óta van kommunikáció. Volt más jelentkező is, de érződött, hogy más vágányokon működünk.
Összesítve: aligha lehet tartalmas valakit találni akár csak barátkozás céljából is.
Kizárt,sőt lehetetlen.
Lecsapódik itt is,ami kint van az életben. Felszínes és pár soros írogatás, aztán ennyi.
Aki olyan,annak fel szoktam ajánlani,hogy emailben folytassuk.Na, azt már nem, másról nem is beszélve. Akkor mi a gond?
Mindenki marad a kis buborékjában, onnan próbál kipislogni a világra...
Nehéz bármilyen céllal ismerkedni, de nemcsak itt, hanem az életben is, személyesen. Mert vagy félreértik, vagy szexre megy a szó azonnal.Ahogy itt is,amikor ráírtam egy férfire, aki kirándulni,haverkodni akart.
Jól indul, második! privátban szó szerint írta :
" Azért arra is kíváncsi vagyok,hogy ott lent mi van:) "
Itt vége is lett az egésznek.Milyen barátkozás az ilyen ?
Olvasgatok és elgondolkodom, de többször elszomorodom a stíluson ...
F/ Bp
Hogyne, próbálkozni kell.
Ezért írom oda mindig hogy
35f Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!