Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megéri itt ismerkedni barátkozni?

Megéri itt ismerkedni barátkozni?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? Főként régebbi felhasználók válasza érdekel.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. jún. 25. 20:59
 1/9 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha az illető a közelben lak.
2023. jún. 25. 21:15
 2/9 anonim válasza:

1-est kiegészítve

- ha a közelben lakik

- ha mindketten ugyanúgy szeretnétek megismerni egymást (futottam már bele egyoldalú ismerkedésbe, és nagyon megszívtam)

- ha egyébként passzol a személyiségetek és a világlátásotok

- ha tényleg van kedved hozzá és valóban szeretnéd megismerni, és ugyanígy a másik fél is

Egyébként nem lehetetlen meghatározó kapcsolatba kerülnie itt bárkinek is, csak elég nagy szerencse kell hozzá. Olvastam már, hogy valakik konkrétan ezen oldal segítségével jöttek össze a valóságban, személyesen. Szóval nem lehetetlen, csak minimális az esélye. De egy próbát megér(het) a dolog.

2023. jún. 25. 21:38
 3/9 anonim válasza:
Olvasd el a tiéd alatt lévő kérdést. Egyébként elég rosszak a tapasztalataim, ami az utóbbi pár évet illeti. Régebben még azért több mindent ki lehetett hozni az itteni beszélgetésekből, most már rengeteg az unatkozó kisgyerek, a rosszindulatú-okoskodó (magát tökéletesnek képzelő) "felnőtt", a kamus, a beszari stb.
2023. jún. 25. 21:48
 4/9 anonim válasza:

persze, csak jót kell kifogni

de ez az élet minden területén nagy igazság, szerencse kell és kész

2023. jún. 25. 21:49
 5/9 anonim válasza:

2 személyt találtam, akikkel évek óta van kommunikáció. Volt más jelentkező is, de érződött, hogy más vágányokon működünk.

Összesítve: aligha lehet tartalmas valakit találni akár csak barátkozás céljából is.

2023. jún. 25. 22:28
 6/9 anonim válasza:
Nem
2023. jún. 26. 03:28
 7/9 anonim válasza:

Kizárt,sőt lehetetlen.

Lecsapódik itt is,ami kint van az életben. Felszínes és pár soros írogatás, aztán ennyi.

Aki olyan,annak fel szoktam ajánlani,hogy emailben folytassuk.Na, azt már nem, másról nem is beszélve. Akkor mi a gond?

Mindenki marad a kis buborékjában, onnan próbál kipislogni a világra...

Nehéz bármilyen céllal ismerkedni, de nemcsak itt, hanem az életben is, személyesen. Mert vagy félreértik, vagy szexre megy a szó azonnal.Ahogy itt is,amikor ráírtam egy férfire, aki kirándulni,haverkodni akart.

Jól indul, második! privátban szó szerint írta :

" Azért arra is kíváncsi vagyok,hogy ott lent mi van:) "

Itt vége is lett az egésznek.Milyen barátkozás az ilyen ?

Olvasgatok és elgondolkodom, de többször elszomorodom a stíluson ...

F/ Bp

2023. jún. 26. 04:53
 8/9 anonim válasza:

Hogyne, próbálkozni kell.

Ezért írom oda mindig hogy

35f Debrecen

2023. jún. 26. 05:36
 9/9 anonim válasza:
#7: Ez sajnos igaz. Mondjuk nekem inkább nőkkel való ismerkedés terén vannak tapasztalataim, de katasztrófa. Hetekig tartó levelezgetés után sem hajlandóak átmenni e-mailre vagy fb-ra, a találkozás gondolatára meg fel is háborodnak. De akivel máshol folytattuk a beszélgetést, abban sem volt túl sok köszönet, a nők is vagy hisztisek, vagy okoskodók, vagy beképzeltek. Ez főleg akkor érdekes, amikor két-, háromgyerekes anyukák (akik ráadásul nem is valami nagy számok) osztják az észt, és úgy viselkednek, mintha ők szarták volna a spanyolviaszt, aztán meg csodálkoznak, hogy a pasik nem kapkodnak utánuk. Mondjuk férfival is volt érdekes élményem, egy másik fórumban elkezdtünk barátkozósan chatelni, de egyre furcsább lett, aztán kb. fél óra után már oda lyukadt ki, hogy hétvégére helyet foglalt egy üdülőhelyen, és menjek már el vele. Írtam neki, hogy ezt nem, egyszerre volt riasztó és gyomorforgató ez az élmény.
2023. jún. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!