Mit gondoltok erről?
Egyik turkaloba dolgozik egy helyes lány. Par hete venni akartam polot es megkerdeztem tole hogy szerinte nem nagyon atlatszo e (edzopolo), segitokesz volt (persze ez a dolga) miutan felprobaltam konstalaltam hogy sajna tul rovid volt, mondta sajnalja es valaszoltam hogy hat ez ilyen. Es hozzatettem hogy a nadrag legalabb jo lesz ram. Erre nem valaszolt. Plusz segitseget megkoszontem, szép napot kivantam neki, Ő is ugyszint. Ma ismet voltam és szerintem megismert, mivel tavozaskor ő koszont eloszor.
Gondolkodok, hogy zaras elott nemsokkal bemegyek ismet szetnezni és miutan bezart akkor kint megvarnam a csajt és utana leszolitanam (udvarias keretek kozott persze) egy italra. Jó otlet szerintetek?
turkálóbaN dolgozik, konstatáltam.
Persze, hogy udvarias volt veled, persze, hogy köszönt. Baszki, hát ez a dolga! Meg ha pofázol neki, mégis mit csináljon? Muszáj válaszolnia.
A bolt előtt megvárni iszonyat creepy. Ne tedd. Ha ennyire beszari vagy, hogy bent nem mered leszólítani, akkor növessz tököt, de ne zaklasd ilyen kretén módon.
6-os:
Ez mitol lenne creepy? Akkor lenne az ha este tennem ezt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ennyi erovel ez is creepynek kellene minosulnie, nemde?
Ahogyan a lany leveszi szituaciot akkor fugg creepy e vagy sem. Lehet a nőnek az, masnak meg nem. Ennyi.
Nehogy már megvárd, tök ijjesztő xd
Amúgy meg csak szimplán udvarias volt, amit leírtál. De ha tetszik akkor szólísd meg, beszélgess vele. Nehogy már egyből megvárd meg elhívd, úgy hogy a nevét sem tudod..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!