Milyen - akár rendszeres - programot, klubot, időtöltést javasolnátok ahol a magányos ember(42/F) kicsit társaságban lehet?
Társasjátékos hely. Gyakran vannak ott olyan társaságok akik nyitottak arra, hogy egy idegen is beüljön közéjük játszani. Deeee ha nem, még mindig lehet előre egyeztetni facebookon az erre hivatott csoportokban, hogy "ezt meg ezt a játékot szeretném kipróbáni, társat keresek hozzá"
És a közös játék elég jól összekovácsolja az embereket, simán kialakulhat belőle összeszokott társaság, akár barátság.
Valamilyen csoportos sport (helyi amatőr focicsapat, ilyesmi).
Vagy pl olvasúklub, ahol ugye klasszikus módon mindenki elolvas egy könyvet és mindenki röviden leírja milyen volt a könyv , kinek ajánlaná, így a klub minden tagja megtudja érdemes-e elolvasni azt, amit a másik elovlasott.
Túrázás.
Sok fajta túracsoportot találhatsz a neten, ahol rendszeresen írnak ki kirándulásokat.
A túrázás az jó ötlet. Kikapcsolódás és lehet ismerkedni barátkozni.
Hová valósi vagy?
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi jobbnál-jobb ötleteket, minden jó javaslatra nyitott vagyok. :-)
#5-ös: Budapesti vagyok(XI. kerület).
Akkor a túrázás lesz?
5 ös vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!