Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Milyen - akár rendszeres -...

Milyen - akár rendszeres - programot, klubot, időtöltést javasolnátok ahol a magányos ember(42/F) kicsit társaságban lehet?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1-2 évben sajnos egyedül élek, kissé magányos vagyok és munkám terén a home office sem javít a helyzeten. Tudnátok ajánlani valamilyen - akár rendszeres - programot, klubot, időtöltést ahol az ember kicsit társaságban lehet, esetleg új barátságokat is köthet?

2023. júl. 17. 23:34
 1/10 anonim válasza:
Gyulekezet!
2023. júl. 18. 00:09
 2/10 anonim válasza:

Társasjátékos hely. Gyakran vannak ott olyan társaságok akik nyitottak arra, hogy egy idegen is beüljön közéjük játszani. Deeee ha nem, még mindig lehet előre egyeztetni facebookon az erre hivatott csoportokban, hogy "ezt meg ezt a játékot szeretném kipróbáni, társat keresek hozzá"

És a közös játék elég jól összekovácsolja az embereket, simán kialakulhat belőle összeszokott társaság, akár barátság.

Valamilyen csoportos sport (helyi amatőr focicsapat, ilyesmi).

Vagy pl olvasúklub, ahol ugye klasszikus módon mindenki elolvas egy könyvet és mindenki röviden leírja milyen volt a könyv , kinek ajánlaná, így a klub minden tagja megtudja érdemes-e elolvasni azt, amit a másik elovlasott.

2023. júl. 18. 00:35
 3/10 anonim válasza:

Túrázás.

Sok fajta túracsoportot találhatsz a neten, ahol rendszeresen írnak ki kirándulásokat.

2023. júl. 18. 09:39
 4/10 anonim válasza:
Idősek otthona
2023. júl. 18. 11:16
 5/10 anonim válasza:

A túrázás az jó ötlet. Kikapcsolódás és lehet ismerkedni barátkozni.

Hová valósi vagy?

2023. júl. 18. 13:08
 6/10 anonim válasza:
Az öregek otthona nyilván troll válasz, de amúgy az önkénteskedés akármilyen szervezetnél még szóba jöhet. Ráadásul az ilyen helyeken elég sok empatikus, jó fej ember van.
2023. júl. 18. 13:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi jobbnál-jobb ötleteket, minden jó javaslatra nyitott vagyok. :-)

#5-ös: Budapesti vagyok(XI. kerület).

2023. júl. 19. 11:54
 8/10 anonim válasza:

Akkor a túrázás lesz?

5 ös vagyok

2023. júl. 19. 18:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen a túrázással kapcsolatban valószínűleg szétnézek a neten és kipróbálom, mellette #2-es javaslataiból is kipróbálnék valamit pl. a társasjátékos hely is szimpatikus...meglátjuk.
2023. júl. 21. 00:45
 10/10 anonim válasza:
Akkor majd írd meg milyen volt, hogy sikerült.
2023. júl. 21. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!