Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok lány/nő hogyan tud tevepat...

Sok lány/nő hogyan tud tevepatával menni az utcán vagy társaságba, szinte rendszeresen?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nagyon gáz és ízléstelen... ti mit gondoltok erről? És azok a nők/lányok akik szintén igy mennek? Mi a jó ebben? Majdnem olyan mintha átlátszó pólóban mennétek melltartó nélkül vagy annál is gázabb mert a nemi szerveteket alakját, domborulatát mutogatjátok...

Lehet nem jó kategoria szoval ezért ne vessetek meg...

2019. szept. 23. 21:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan észre sem veszik.
2019. szept. 23. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos nem a jobban kinézők teszik, ahogy a melltartó hiánya is azoknál jelenik meg akiknek leginkább az arab divat lenne való (csador, burka).

Férfiaknál dettó, ott is a leggusztustalanabbak felejtenek el felöltözni. Hónaljferi jellegű munkások, Szőrpapa halott mókussal a mellkasán stb.

Kötelezővé kellene tenni a normális felöltözést.

2019. szept. 23. 21:53
 3/17 anonim válasza:
100%
2019. szept. 23. 21:57
 4/17 A kérdező kommentje:
Edricus az a gaz hogy en nagyon sok csinos lanynal nőnél latom ezt pedig nem is ezt keresem... mindig amikor megyek sokszor lenézek a lábam elé mert sokszor megbotlok 😓😅 szoval ez kialakult mar nálam hogy kicsit többször nézek a lábam elé... de igen persze lattam ezt kimondottan nem szép és ápolt nőnél...
2019. szept. 23. 22:00
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
Edricus, ezt felejtsd el. Csak mert te csini csajok puncikáját vizslatnád, nem kell bántanod a ronda embereket.
2019. szept. 23. 22:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolso most ez hogy jön ide??? 😂😅🧐 de meg kérek mindenkit ne itt folytassátok a komment háborút és ne térjetek el a kerdestol előre is meg köszönöm mindenkinek!!!
2019. szept. 23. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
Hogy legyen min csamcsognod egy hideg, magányos őszi estén, amikor nincs kivel beszélned, csak névtelen, arctalan idegenekkel egy hagyingerkelto fórumon.
2019. szept. 23. 22:52
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

MINDENKINEK fel kellene öltöznie.

2019. szept. 23. 22:55
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Kérlek, én sem szeretem a tevepatát de volt egy nadrágom, amiben én sem vettem észre, hogy az van és rövid felsőkkel hordtam. Volt gombja, cipzárja minden, mondom nem leggings... Jó párszor volt rajtam mire teljesen véletlenül észrevettem. Utólag is ég a fejem.
2019. szept. 24. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

"árulja magát"

De én szerintem, ezt nem szószerint értette, hanem: a hölgy ki van éhezve és egy belevaló pasi figyelmét kivánja felhívni, aki lemeri szólítani. (Ilyen camel toe hölgynek nagyon viszket már)

2019. szept. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!