Sok lány/nő hogyan tud tevepatával menni az utcán vagy társaságba, szinte rendszeresen?
Szerintem ez nagyon gáz és ízléstelen... ti mit gondoltok erről? És azok a nők/lányok akik szintén igy mennek? Mi a jó ebben? Majdnem olyan mintha átlátszó pólóban mennétek melltartó nélkül vagy annál is gázabb mert a nemi szerveteket alakját, domborulatát mutogatjátok...
Lehet nem jó kategoria szoval ezért ne vessetek meg...
Sajnos nem a jobban kinézők teszik, ahogy a melltartó hiánya is azoknál jelenik meg akiknek leginkább az arab divat lenne való (csador, burka).
Férfiaknál dettó, ott is a leggusztustalanabbak felejtenek el felöltözni. Hónaljferi jellegű munkások, Szőrpapa halott mókussal a mellkasán stb.
Kötelezővé kellene tenni a normális felöltözést.
MINDENKINEK fel kellene öltöznie.
"árulja magát"
De én szerintem, ezt nem szószerint értette, hanem: a hölgy ki van éhezve és egy belevaló pasi figyelmét kivánja felhívni, aki lemeri szólítani. (Ilyen camel toe hölgynek nagyon viszket már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!