Valaki akar velem ismerkedni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és lány. Salgótarjáni vagyok.
Szeretem a spanyol és a török sorozatokat. Ezek mellett imádom a Családi Titkokat és A Gyanú Árnyékábant is nézni. Imádok zenét hallgatni. Legfőképp Popot, Elektronikus zenét, és Indie-popot hallgatok. De van pár Hip-Hop típusú zene, illetve K-Pop amiket szeretek hallgatni. Csak külföldi zenét hallgatok, magyar zenék közül csak retrókat. Szeretem az mai zenéket is, meg a retro zenéket is.
2023. júl. 14. 14:26
11/14 anonim válasza:
Az jó dolog, hogy nem olyan vagy mint a többiek és nem adod fel az egyéniséged mások miatt. Ritka az ilyen ember. Ha gondolod szívesen barátkozom veled :)
2023. júl. 14. 16:40
12/14 anonim válasza:
Hát figyelj, alapjába véve a legtöbb hely szép, Magyarország erről híres, de az emberek elcsúfítják. Salgótarján az egy gyönyörű példa erre.
2023. júl. 14. 16:41
13/14 anonim válasza:
Ha sima barátkozás is megfelel, én benne vagyok. ^^ Igaz, elég eltérőek vagyunk, de szerintem egy barátságban ez pont, hogy nem lényeg.
2023. júl. 14. 17:53
14/14 anonim válasza:
Debrecen környékéről lányok esetleg?
35f
2023. júl. 15. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!