Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki akar velem ismerkedni?

Valaki akar velem ismerkedni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és lány. Salgótarjáni vagyok.

Szeretem a spanyol és a török sorozatokat. Ezek mellett imádom a Családi Titkokat és A Gyanú Árnyékábant is nézni. Imádok zenét hallgatni. Legfőképp Popot, Elektronikus zenét, és Indie-popot hallgatok. De van pár Hip-Hop típusú zene, illetve K-Pop amiket szeretek hallgatni. Csak külföldi zenét hallgatok, magyar zenék közül csak retrókat. Szeretem az mai zenéket is, meg a retro zenéket is.

2023. júl. 14. 14:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
Jól hangzik a leírás! Sok sikert kívánok!
2023. júl. 14. 14:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2023. júl. 14. 14:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem írni, hogy fiúk is és lányok is írhatnak egyaránt! Mert csak sima barátkozásról van szó, nem szerelemről!
2023. júl. 14. 14:29
 4/14 anonim válasza:
Öreganyám nézi a gagyi török sorikat. Te ilyen régimódi vagy? Vagy mi?
2023. júl. 14. 14:39
 5/14 anonim válasza:
Na, a 4-es fajta emberek miatt forgatják a Családi Titkokat is. :D
2023. júl. 14. 14:45
 6/14 anonim válasza:
#4 Egyszer voltam salgótarjánban átutazóban, olyan lepukkant, elmaradt megyeszékhellyel még életemben nem találkoztam. Kb mint ha az időben visszamennél 50 évet a kommunizmusba, ott megrekedt a fejlődésben az a település. Nem véletlenül a legszegényebb megyeszékhely az országban. Szóval még a többi salgótarjáni lakoshoz képest elég előrehaladott állapotban van a kérdező, az is említésre méltó hogy helyesen is tud írni.
2023. júl. 14. 14:47
 7/14 anonim válasza:

Figyelj, ha szeretnél, írhatsz nyugodtan. Jófejnek tűnsz, az elektronikus zene fasza, szóval miért is ne. :D

21/F

2023. júl. 14. 15:11
 8/14 A kérdező kommentje:

#4.

Nem tartom magam régimódinak. Csak szimplán nem azok a sorozatok jönnek be, amely más velem egykorúaknak igen.

2023. júl. 14. 16:22
 9/14 A kérdező kommentje:

#6.

Hát sajnos igazad van. Salgótarján tényleg a legrosszabb városok közé tartozik. Egy strand van csak, de azt még strandnak sem lehet nevezni, mert csak egy medence működik, ami jéghideg, és nagyon mély. Oda csak azok mehetnek be, akik tudnak úszni. És volt egy pancsoló medence is régebben, de az nem üzemel szinte soha, mert "elfelejtenek" vizet tenni bele. Az emberekről meg inkább nem mondok semmit. Van egy kevés kivétel, aki normális, és lehet vele értelmes dolgokról beszélni. Egy pozitívumot látok a városban: Szép kirándulóhelyei vannak. Ilyen például a salgói vár, a somoskői vár, Eresztvény, Medves-fennsík.

2023. júl. 14. 16:34
 10/14 anonim válasza:

Nekem írhatsz, ha van kedved.

Privátban szívesen írok többet magamról.

2023. júl. 14. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!